Reklama

Reklama

Chucky

(seriál)
Trailer 2
Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2021–2024), 18 h 24 min (Minutáž: 41–54 min)

Tvůrci:

Don Mancini

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Zackary Arthur, Brad Dourif, Jennifer Tilly, Devon Sawa, Alyvia Alyn Lind, Teo Briones, Lexa Doig, Fiona Dourif, Barbara Alyn Woods, Christine Elise (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Poté, co se na předměstském výprodeji objeví stará panenka Chucky, je idylické americké město uvrženo do chaosu, protože série děsivých vražd začíná odhalovat pokrytectví a tajemství města. (JasonCZ)

Recenze uživatele helraiser k tomuto seriálu (9)

Chucky (2021) 

Tak na rovinu musím říci, že jsem tedy čekal mnohem více, než jsem dostal a tak cítím docela zklamání. Jasně Chucky je borec, zákeřnej mrvňavej parchant, který se s tímoc nesere a vždy když se objeví na scéně tak to je super, ale problém je ten zbytek. Objevení se starých známých seriálu spíše uškodilo, flashbacky byly spíše otravný a hlavní postavy byly na zabití. A ještě do toho zamíchat gender sračky. Takže když to sečtu, tak průměr, ale buďme rádi alespoň za něj. ()

Death by Misadventure (2021) (S01E01) 

Chucky se nám vrací a tentokrát v seriálové formě a jsem tomu opravdu rád. Chuckyho jsem měl vždycky rád i když ne vždy se to povedlo na výbornou. Seriál zatím je průměr, pomalejší rozjezd, ale závěrečná čtvrt hodinka byla parádní. Chucky je pořád zákeřnej bastard a má stále boží hlášky. Jsem opravdu zvědavej jak to bude pokračovat, zatím to vidím celkem dobře. ()

Give Me Something Good to Eat (2021) (S01E02) 

Mnohem lepší než první díl. Samozřejmě, že o hlavní zábavu se stará jako vždy Chucky, je to opravdu zmetek, co si budeme říkat. Místy to už má slušnou atmošku, i když stále převažuje komediální složka, ale kouká se na to moc fajn. Některý postavy jsou vážně na ránu a jistě je nečeká nic pěkného. Chucky zatím jede. ()

I Like to Be Hugged (2021) (S01E03) 

Co si budeme povídat, celé to je o Chuckym jeho mordech a jeho hláškách. A v tomto dílu je opravdu výborný a odhalování jeho minulosti je docela zajímavý nápad, tak to snad nezkazí. Jinak doufám, že se z toho nestane korektní sračka, čemuž napovídá vypípání Chuckyho projevů. Zatím ovšem paráda. ()

Just Let Go (2021) (S01E04) 

Opět velice povedený díl se slušnou atmosférou a jak jinak než opět perfektním a hláškujivím Chuckym. Jeho fakač na konci bylo dost výmluvný gesto a naprosto přesně vystihuje tento díl. Super podívaná. ()

Little Little Lies (2021) (S01E05) 

No tak tohle je opravdu hodně velkej průser a opravdu hodně velký kvalitativní sešup a tím, že tam vrátili staré známé postavy z filmů tomu tedy taky moc nepomohli. Závěr to celé alespoň trochu zachraňuje, ale jinak bída. ()

Cape Queer (2021) (S01E06) 

Tenhle seriál začíná již pěkně do kopru. Jediné co za něco stojí je závěr a z nejhoršího ho vytahuje Chucky a jeho kousky. Závěr povedený, ale řekněme si to na rovinu, začíná to být čím dál větší hovadina poplatná době. ()

Twice the Grieving, Double the Loss (2021) (S01E07) 

Tohle je prostě průser. Slibně rozjetá série se řítí do pekel. Tohle prostě není Chucky jak ho známe a to je prostě problém. Nebaví. ()

An Affair to Dismember (2021) (S01E08) 

Tak závěrečnej díl to zase trošku napravil, zábavnej, akční, plnej mrtvol a černého humoru. Závěr v podání Chuckyho jako vypravěče, byl výborný. Takže s posledním dílem spokojen. ()

Reklama

Reklama