Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 2

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Jackass sú späť, síce sa dosť opakujú ale komu to vadí. Opäť je to ohromná sranda, plná nechutností a šialeností. Chlapci aj na svoj vek predviedli šialené veci a to sa im musí nechať. Nostalgia úplne nevyužitá ale odpúšťam a snáď ešte aspoň jedno Jackass bude. Síce to by už asi bola ich smrť.  Za 4*. ()

sQelle 

všechny recenze uživatele

Banda bláznů v libosti sebedestrukční a fekální zábavy se vrací a s ní vlna nostalgie, pro lidi narozené v devadesátkách. Bohužel původní sestava je o několik členů menší a to pro mě především o Ryana Dunna, který zahynul, ale hlavně o Bama Margeru, člověka, kterého jsem jako mladší žral, ať už to byla jeho skateboardová kariéra a zasažení do her s THPS, kde to byl pro mě většinou jezdec číslo jedna, tak i v téhle partě bláznů a nebo jeho vlastní reality show. Bohužel ho přemohli démoni v hlavě a propadl tomu nejhoršímu, co by mu mělo být přáno. Noví členové už nejsou takový a chemie mezi nimi, už nemá tolik co předat. Ale na to, že těm bláznům je okolo padesáti, tak je až neuvěřitelné do čeho všeho se pustí. No snad nebude čekat dalších 10 let na další díl, protože to už by se maskéři na Irvingovi moc nevyřádili. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Skull & Crutches. To první je už x-krát rozbité, ty druhé mají ošoupané všechny gumové nástavce. Nyní lehce na vlnách nostalgie a ze zesílenými ataky na koule (možná proto, aby si ti stále dětinští pánové dokázali, že je ještě mají). Divák už snad za ty roky ví, do čeho jde, takže házet odpady mi přijde trochu pozérské. Nejdrsnější kousek asi „the marching band“ a to se ani nedostali k těch plechovým vratům, o které se měli rozmáznout.. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Už jen průměrná zábava, která sází na nostalgii a kde většina obsahu sestává z bouchání do koulí, prašivých a ohraných nápadů. Po pauze 10 let jsem čekal i lepší brainstorm. Crew nových členů chybí chemie a charisma, má to pro mě divnou pachuť kvůli kauze Bam Margera. V podstatě jediný se mi líbilo Pontiusaurus-intro a když býk zrasil Knoxvilla. Jackass je holt velká a zavedená značka, která bude pokračovat 4ever - pro tvrdý $$$ a nehledě na starý fans (jsem děcko přímo odchovaný tady tím, potažmo CKY atd). P.S. o chlup lepší je Jackass 4.5 ()

maddy odpad!

všechny recenze uživatele

Jackass Should Have Stayed Dead Forever. Toto mohlo byť vtipné, tak 20 rokov dozadu, keď Jackass zažíval zlaté časy popularity na MTV a chalanom bolo tak dvadsať, takže sa dalo ospravedlniť, že im doslovne j*be v hlave a posúvajú hranice tej najspodnejšej televíznej zábavy ešte o tri poschodia nižšie. Pozerať sa však na ochabnutých päťdesiatnikov ako si demolujú genitálie je už iba zúfalý pokus urvať si posledných 15 minút slávy predtým než im zmrzačené telá doslúžia úplne. Fekálny humor tu nastúpi tak v druhej minúte, záber na dick už v tej prvej a ďalej to nie jej o nič lepšie. Nestačí, že si tunajšia vygumovaná partička už pol storočie spôsobuje bolesť na všemožné spôsoby, tentoraz to je výhradne o tom si čo najviac zmrzačiť už evidentne nefukčné genitálie, ohadzovať sa hovnami a hádzať sa tvárou na smradľavý anál asi tak 200 kilového spoteného mentálne retardovaného tlsťocha. No vážne ... haha. Obstarnutá Jackass partička ktorá v tomto veku vyzerá, že po fet nemá ďaleko sa evidentne bavila tým, že si umýselne pokúša skrátiť život, čo však má byť vtipné na tom pozerať sa ako si niekto nechá stlačiť zvráskavený k*k*t na hrúbku asi tak 1mm mi ostane záhadou. Nie som žiaden puritán, dokážem si užiť rôzny typ humor (napríklad taký Jackass Presents: Bad Grandpa považujem za veľmi fajn komédiu), ale tu už stratili všetku súdnosť a na staré kolená sa hranice snažia posunúť do tak ďalekých fekálno-a-poďme-si-nechať-opichať-penis-včelami humoru až to hraničí s totálnou nepozerateľnosťou ich vyvádzania. CELKOVO: 0/10 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Během scénky, kdy členové Jackass terorizují své kolegy v místnosti bez světla, si můžeme všimnout Chrise Pontiuse, který si vkládá přirození mezi stehna a parafrázuje tak postavu Jamese Gumba alias Buffalo Billa – sériového vraha z thrilleru Mlčení jehňátek (1991), jehož ztvárnil americký herec Ted Levine. (J.Lajner)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama