Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda by chcela, aby ju niekto miloval. Carl miluje svoju ženu Lee. Lee robí všetko preto, aby ju miloval Calvin. Calvin hrá Nicholasa, ktorý zistí, že miluje Catherine. Catherine, ktorá je v skutočnosti Francescou, nachádza pravú lásku a Gus miluje sám seba. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Milý deníčku. Dneska jsem narazil na pěkně zákeřný kousek. Po prvním nástřelu jsem měl nutkavý pocit, že mi muselo něco zásadního uniknout. Tak jsem si dal repete, doplnil pár dílků skládačky a hořce zaplakal. Strávil jsem tři hodiny s filmem, který na mě coby diváka zvysoka kašle – těch šest nebo sedm vtipů na pozadí je hodně slabá náplast. Dobře mi tak, zítra si pustím Armageddon. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

"Takže jste v pornu. Proč jste v pornu? Ze dvou důvodů. Buď potřebujete peníze, nebo jste exhibicionista." Tento výrok platí na veškerý Hollywood a potažmo na všechny herce. ___ I po třech zhlédnutích si nedokáži vybavit ani děj, ani příběh tohoto filmu, ani obsah planých rozhovorů stejně tak, jak si nedovedu vybavit obyčejný den svého života. Pořád je to ale lepší snímek než všichni Dannyho parťáci dohromady. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Soderbergh má u mě tímhle filmem velký plus. Po sérii úspěšných a jistě i vyčerpávajích kousků si dal oraz a udělal na nás dlouhej nos. A myslim, že si byl dobře vědom, že to "gesto" bude něco stát, tomu řikám frajeřina s velkym F. Kromě toho mě ta zmatečnost - formální i obsahová - opravdu pobavila. ()

FoxMulder 

všechny recenze uživatele

Je to zajímavé cvičení, co všechno je člověk schopný ještě uhlídat ve filmu... ve filmu... ve filmu:-) Bohužel nic víc. Možná ještě jakési vyrovnání se erotikou či sexem. Všichni tam z toho dělají šílené drama a přitom je to vlastně naprosto normální věc. K tomuhle americké veřejné mínění asi ještě nedspělo. Možná na to chtěl americké publikum Soderbergh upozornit. Na toto téma myslím ale existují podařenější snímky. Jako vztahové drama to taky nefunguje, protože je to příliš povrchní, zmatečné a postavy jsou vesměs ne moc sympatické a tak nějak z jiného vesmíru. Možná tomu porozumím až mi bude 40. Allenovi filmy mi ale měly co říct i v 18... ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka, sračka, a né Hollywood, Hollywood, tak to měli spíš u nás distribuovat. Možná jen Stupidita, stupidita. Ale rozhodně to byla jedna z největších nud, co mě kdy měla tu čest nudit. Jedna herečka tam byla skoro stejně hnusná jak Julia Roberts, než jsem zjistil, že to byla opravdu Julia Roberts. A jinak je to ideální příklad toho, jak natočit totálně nudnej film o ničem. Nejen formou, ale i obsahem. K té ruční kameře: nikdy by mě nenapadlo, že to tak dokáže rozkurvit film - úplně neuvěřitelně mě sralo, jak tam místo kameramana měli neschopné děcko s mobilem nebo s čím. Postavy byly tak trapné, že trapnější byly už jen ty dialogy, které vedly. Kecy kecy kecy, kecy o ničem. Jenom ten "Hitler" byl docela vtipnej. Vlastně jsem na to koukl jen kvůli tomu, že tam měli hrát David Duchovny a Brad Pitt, ale ti tam byli dohromady tak 5 minut. Ostatní herecké osazenstvo byli vesměs herci, které nemám rád. A vůbec nechápu, co to má za souvislost s filmem Sex, lži a video (taky od Soderbergha a taky strašná <|>vina). PS: opravdu jsem to neviděl s tím strašným dabingem, ale originál s titulky a přesto to stálo za hnědé toaletní prkýnko. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení trvalo 18 dní. Většinu času využíval Steven Soderbergh ruční kameru. (Taninaca)
  • Podle Davida Duchovnyho měl mít ve scéně, kdy ho masíruje, Mary McCormack skutečnou erekci. Nějak mu to ovšem "nešlo", a tak musel být použitý umělý penis. (Taninaca)

Reklama

Reklama