Reklama

Reklama

Hook

Trailer

Obsahy(1)

V ambiciózním dobrodružství Hook od úžasného Stevena Spielberga hraje Robin Williams dospělého Petra Pana a Dustin Hoffman nechvalně proslulého kapitána Hooka. O zábavu se postarají také Julia Robertsová v roli víly Zvonilky, Bob Hoskins jako pirát Smee a Maggie Smithová coby babička Wendy, kteří musí stárnoucího právníka Petra Banninga přesvědčit, že byl kdysi legendárním Petrem Panem. A tak začíná nové dobrodružství, v němž se Petr vydává do země Nezemě, aby ochránil své dvě děti před kapitánem Hookem. Cestou znovu objeví sílu představivosti, přátelství a kouzel. Nová verze klasického příběhu, určená dětem všech věkových kategorií, byla v roce 1991 nominována na pět Oscarů včetně kategorie nejlepší vizuální efekty. (HBO GO)

(více)

Diskuze

Lucasion

Lucasion (hodnocení, recenze)

Zdravím, nemá někdo doma Hook (4K Ultra HD) - UHD Blu-ray? Velmi mě zajímá dabing - zda je to jako z první verze z vhs nebo pozdejěí verze?

 

DÍky moc

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Ripley

Otázka už je 7 let bez odpovědi, ale přesto odpovím. Close hraje piráta, co ho Hook pošle na hanbu..s plnovousem není moc poznat. A Lucas s Carrie...to je ta líbající se dvojice na mostě, co se vznese do vzduchu, když kolem proletí Zvonilka s Petrem.

Ripley

Ripley (hodnocení, recenze)

Všimnul si někdo ve filmu Glen Close,George Lucase a Carrie Fisher?Collinse jsem tuším také neviděl.

na příspěvěk reagoval Šimpy

donkocicak

donkocicak (hodnocení, recenze)

co to je na tom DVD za dabing ? Horší jsem snad neviděl, hlasy k Williamsovi a Hoffmanovi se absolutně nehodí, je to jak pěst na oko, lituji, že jsem si DVD pořídil, byť film je krásný, ale na dabing s Viktorem Preissem nic nemá

Související novinky

Joe Wright a „Peter Pan začíná“

Joe Wright a „Peter Pan začíná“

16.11.2013

Svérázný britský režisér se prosadil hlavně adaptacemi literárních klasik (naposled rozporuplně přijatá Anna Kareninová). Zdá se, že si tentokrát dá pro změnu něco lehčího, víc zaměřeného na rodinné… (více)

Reklama

Reklama