Reklama

Reklama

Kukačky

(seriál)
Trailer
Česko, (2021–2023), 22 h 47 min (Minutáž: 52–59 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musejí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do života mnoha dalších. Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch. (Česká televize)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (150)

Warhaus 

všechny recenze uživatele

Za mě nejlepší dramatický seriál, co u nás vznikl. Všechny herecké výkony ukázaly, že na tom vlastně nejsme zas tak špatně. Největší uznání si zaslouží jednoznačně Remundová s Novotným. Za to co předvedli, by si zasloužili ne jednoho Českého lva, až z toho šel někdy mráz po zádech. To zejména první díly, kdy mě jejich výkony neuvěřitelně příjemně překvapily. Stejně tak ztvárnění dětí Sekaninou a Schaeferem byly místy až neuvěřitelně kvalitní. Je pravda, že 13 dílů bylo možná hodně, ale i tak jsem se každého velmi bavil a jejich konec mě vždy velmi navnadil na díl další (i když výběr nějakých zvukových podkresů bych změnil, někdy to působilo až moc 'sladce'). Každopádně, pokud zde budou vznikat podobně kvalitní filmy/seriály, a herci budou podávat stejně kvalitní výkony, neměl bych obavu o budoucnost českého audiovizuálu, realita je ovšem jiná a jsem rád, že se zde najde výjimka, jako je toto. Za mě velmi slušných 90 %. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokdy mě domácí produkce natož původní televizní seriál a ještě k tomu ze současnosti nadchne. "Kukačky" jsou světlou výjimkou a svoje nadšení tedy dávám patřičně najevo. Lidsky krásné, dobře napsáno a obsazeno. Skvělých 13 večerů strávených ve společnosti dvou rodin, kterým bylo po porodu vyměněné dítě. Závěrečný díl mě emočně dostal. Během písně mého oblíbence Bruce Springsteena "Dream Baby Dream", která podkreslila konec příběhu mě i slza ukápla... ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

Seriál od České televize - 8/10. Ještě jsem nezažil seriál od České televize, který bych si takovým způsobem užil. Nejsilnější stránkou seriálu není samotný příběh, který je bezesporu opravdu silnou výpovědí. Je to absolutní herecká lehkost a verva zároveň. Neviděl jsem v žádném českém projektu tolik báječných hereckých výkonů jako právě tady. Musím smeknout před režisérem Arichtevem, protože byl seriál naší modlou každý pátek a usedala k němu celá naše rodina. Nejlepší epizoda: Epizoda 13. ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Po delší době další kvalitní seriál z naší produkce. Bál jsem se, že 13 epizod bude moc, ale kupodivu je to akorát. Zajímavé téma, které je krásně převedené na naše televizní obrazovky. Herci hrají parádně a celkově nemám moc co vytknout. Závěr silný a emotivní. I tak to na pět hvězd není, ale solidní čtyři si to zaslouží. ()

Aniki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z první půlky seriálu platí moje dojmy, které jsem již u jednoho z dílů sdílel, tedy výborné herecké výkony a jeden přímo fantastický - Remundová. Poslední čtvrtina celé série však začala sklouzávat k natahování příběhu na sílu a tím začal séroš dost trpět. A finále? No...to už byla přímo RED knihovna. Kdyby se hrálo na kratším hřišti (míň dílů) dal bych hvězd i pět. ()

Galerie (604)

Zajímavosti (39)

  • Ke konci epizody zazní skladba „Boobar Come Back to Me“ od anglické hudební skupiny Tindersticks. (Doomcourier)
  • Premiéru epizody sledovalo 1,1 milionu diváků (15+). Šlo o nejlepší výsledek celého dne. (rublik05)
  • Denisa Barešová priznala, že herci ani režisér neboli za pokračovanie seriálu a s výsledkom neboli spokojní: "Režisér seriálu Biser Arichtev to do médií niekoľkokrát povedal – nikto z nás nebol nadšený, keď sa rozhodlo, že bude druhá séria. My v Česku sme majstri v nastavovaní kaše, čo ja osobne úplne nenávidím. Aj potom, čo sme dotočili druhú sériu, som si hovorila, že sa naozaj málokedy stáva, aby dvojka bola aspoň rovnako dobrá ako jednička." (Arsenal83)

Související novinky

12. Ceny české filmové kritiky - nominace

12. Ceny české filmové kritiky - nominace

04.01.2022

Dnes byly Sdružením české filmové kritiky zveřejněny nominace na výroční Ceny české filmové kritiky za uplynulý rok 2021. Celkem bylo nominováno 16 děl, z nichž nejvíc nominací (celkem 6) získalo… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama