Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará čarodějnice pověří válečníka Deathstalkera, aby našel a shromáždil tři magické předměty: pohár, amulet a meč. Jinak by je získal zlý kouzelník Munkar a zneužil je. Po získání meče míří Deathstalker na turnaj, kde se má rozhodnout, kdo je nejsilnějším válečníkem. Na turnaji bojuje Deatstalker proti intrikám krále, který drží v zajetí hodnou princeznu. (type_B)

(více)

Recenze (58)

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprostý trash, který snad ani tvůrci nemohli brát vážně a určitě ho pojali jako parodii na všechny hrdinské fantasy inspirované nedostižným Conanem... Anebo taky ne... Papundeklové kulisy, debilní děj, nesympatický hrdina, který neustále máchá mečem a opíchá všechno kolem sebe co má kozy a dýchá, zástupy polonahých ženštin, směšný záporák... Takhle jednoduše by se dal bez zbytečných keců shrnout celý film, u kterého pochopím celou škálu hodnocení... Já se docela bavil, tak dám za tři a jen lituji, že jsem tenhle šílený kus neviděl jako malý smrad, určitě bych teď zamačkával nostalgickou slzičku... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No v podstate jsem dostal to, co jsem cekal. Na fantasy solidni pribeh o zachrane kralovstvi a princezny, turnaji bojovniku a zniceni carodeje, sem tam nejakej ten souboj, nejakej ten cakanec krve, useknuta hlava nebo ruka a hromada koz. Taky je fajn, ze Deathstalker neni zadnej ultra kladas vrhajici se do nebezpeci za zachranou kazdy zensky, ale taky trochu parchant, kterej jakmile vidi zenskou, hned se ji hrabe po kozach, hazi neustale nejaky pozy s mecem, sype ze sebe hlasky a je videt, ze obcas i zasel do posilovny. Problem ale je, ze krome toho, ze to cely vypada radne lacine ve stylu zajdem do lesa a neco natocime, taky je to dost mizerne sestrihany, neprehledny souboje, sceny na sebe obcas vubec nenavazujou, do toho stupidni dialogy, zadny napeti, naopak to kolikrat spis pusobi smesne a castokrat naprosto spatne vybrana hudba. K tomu si pridejte, ze ackoliv je Deathstalker docela fajn, herecky umeni ma nulovy, coz ostatne plati o vsech zde pritomnejch, charisma taky moc nepobral a neustale ma stejne vymletej vyraz. Ale tech 80 minut se u toho vydrzet da. ()

Reklama

misstake 

všechny recenze uživatele

Tolik obnažených ňader se nevidí ani u Vividu, Hustleru nebo u Bangbros, nikde jinde snad ani nevystupuje jedna z hlavních hrdinek půlku filmu s mečem v ruce nahoře bez. Skoro žádný příběh, ale člověka to chytne a baví se těma useklýma hlavama, oči pojídajícíma příšerkama a ňadrama a pomalu v něm reinkarnuje láska k béčkovým osmdesátkách, takže jdu shánět další díly. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Barbar Deathstalker v honbe za dolapenie caradejnika Munkara. A dokonca ten Munkar nebol carodejnik, ale obycajny iluzionista. Vo filme nie je nudza o zenske prsia, ktore na vas cihaju kazdu chvilu:) Na fantasy zaner to bolo slabe a aj dost sranda pri subojoch. Priklad uvediem suboj s bojovnickou, ktora bodla svojho rivala pod pazuchu a nie do brucha,a ko si to maju divaci mysliet:) Sem tam padali nejake hlavy po zemi a aj rozstvrtenie konmi carodejnika sa dalo zniest. Na fantasy to chce trocha viac, ale co uz. Deathstalker zachranil svet a teraz si moze uzivat zo zenami, ved to bolo aj vidiet pocas filmu, ze sa rad miluje zo zenami. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Toto sračkoidné fantasy som videl kedysi dávno a nebol som nadšený, pretože v tom nevystupovala tá obluda z obalu. Dnes som si to užil omnoho viac. Moc som si toho nepamätal a treba povedať, že to bolo ešte omnoho stupídnejšie než som čakal, ale takým tým zábavným spôsobom, vďaka ktorému som sa vôbec nenudil. Hlavný hrdina je presne to čomu sa hovorí svalnatý debo. Čarodejnica ho pošle po zázračný meč, on vpochoduje do jaskyne kde žije plesnivý škriatok a ten mu meč jednoducho hodí - aké jednoduché. Potom priberie do partie chlapa čo vyzerá ako čašník z gay baru a ženskú bez podprdy. Žien hore bez je tu viac než dosť, všade samé kozy. Ako protipól k polonahým ženštinám sú tu potom rôzny úchylovia, napríklad chlap ktorý má doslova to čo sa odborne nazýva bravčová hlava stredného doletu a ktorý ostatným len tak mimochodom odtrháva ruky. Logika padla za obeť, jediné čo je naozaj trochu dobré je celkom slušná hudba. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa 37 dní, uprostred leta. (beso74)

Reklama

Reklama