Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Seriál z malebné vesnice vypráví s laskavým humorem a nadhledem o veterinářce Lucii Boučkové (Tereza Kostková), která na malé vesnici zachraňuje nejen zvířata, ale často i lidské osudy. Sama se však jednoho dne ocitne před volbou, kdy se musí správně rozhodnout mezi dvěma muži, aby našla pravou lásku a zajistila šťastnou budoucnost pro sebe a svého syna Filipa (Filip Antonio). (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (2)

Hvězdy nad hlavou (2021) 

Romantický seriál TV Prima z prostředí jedné hezké české vesnice má pár pozitiv: 1) točeno v exteriérech 2) je to lepší než jak vypadá úděsný první díl 3) sluníčko svítí pěkně 4) pár živých koní . Jinak je to klasický scénář nekonečných ničím nepřekvapujících vztahovek, nic do zlatého fondu. Kvalita jednotlivých dílů se pohybuje od trapna, nudy až po solidní zábavnou komedii. Režiséři naplnili klišé o tom, jak svlíkají mladý herečky. Zatímco Fialová (*1997) šla úplně do naha ( např. E08), tak v milostných scénách Vojtek ( už docela starej na playboya a zase romatizace vztahů s věkovým rozdílem 20+, WTF? ) nebo Kostková ani omylem. Ta jde asi za vyšší částky jen do kalendářů hazardních společností. Druhá hvězda za titulní song. ()

Rozhodnutí (2021) (E01) 

Dát ve dvou dnech dva první díly dvou nových seriálů Tv Prima mi hrozně evokovalo jeden vědecký průzkum, kdy tvrdili, že jedna cigareta zkrátí lidský život o patnáct minut. Jeden seriál Tv Prima zkrátí život o jednu hodinu... příště si to změřím a s reklamou to bude asi víc. Kostková jako vesnická rádkyně a pomahačka všeho dobra  u mne nebodovala, ani Vojtek s natrženým šourkem, ani Vlach co si nechce sednou na vejce, ani kráva , která vyvádí, když ji chtějí vopíchat .... scénář psal asi nějakej nadrženec se zadáním šokovat papučové publikum. ()

Reklama

Reklama