Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciální zásahová jednotka Navy Seals byla vyslána na záchranu posádky amerického letounu zajaté blízkovýchodními teroristy. Během akce zjistila, že nepřítel vlastní střely Stinger - vysoce technicky vyspělé a nebezpečné zbraně. Velitel zásahové jednotky poručík Curran dává přednost zanechání zbraní na místě před jejich zničením. To ovšem znamená, že teroristé mají v rukou dokonalou zbraň. Rakety tedy musejí být nalezeny a zničeny, nebude to ovšem snadné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Akana 

všechny recenze uživatele

Pro mě je docela pikantní, že tu Charlie Sheen ve vší vážnosti ztvárňuje přesně ten typ amerického hrdiny (nedisciplinovaný ale se srdcem na pravém místě, zkrátka sympaťák) z jakého o rok později ve Žhavých výstřelech udělal prvotřídního mamlase. Jinak je to další rutinně natočená náborovka US Army s jasně danými morálními kompetencemi. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Po Top Gune boli propagandistické projekty v móde, no žiadnemu z nich sa nepodarilo dosiahnuť slávy svojho vzoru. Tentoraz sa pozrieme do zákulisia fungovania tímu námornej pechoty a je to celkom slušná zábava. Množstvo bojových scén aj humoru v podaní sympatických postáv. Objektívne nie príliš vydarený, no s nostalgickými okuliarmi stále veľmi dobre pozerateľný akčňák. 7/10 ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Na začátku je deset minut akce, v závěru je deset minut akce a mezi tím devadesát minut, jejichž kvalita je spíše podprůměrná. Michael Biehn opět dokazuje, že nebejt Camerona tak nikdy ničeho nedosáh, bže jeho hereckej talet je žalostnej - filmem se potácí jak chcíplina. Charlie Sheen je výrazně lepší. Prachbídné béčko, které ani osmdesátková atmosféra nemůže zechránit. ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

V devadesátkách jsem bral Navy Seals jako takový normální akčňák, kde je ale té akce až moc málo. Nyní viděno po dlouhých letech a musím své původní mínění poupravit ještě směrem dolu. Film je neskutečně klišovitý, a to i na Béčko. Děj je o ničem, bojové scény vesměs trapné, celé to nemá žádný spád. Navíc se nabízí otázka, jak přes všechny ty psychotesty mohou projít do nejlepší speciální US jednotky tak nevyrovnané osobnosti, jako se nám snaží film naznačit. Jediné, co stojí za shlédnutí je závěrečná akcička v Bejrůtu, která celkem jede. Bída s nouzí... ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Hehe, toto bolo tak roztomilé až som prekvapený :) Že parta z Navy Seals budú neskutočne tvrdí hoši mi bolo celkom jasné. Ale že na bojisku im budeme fandiť podstatne menej ako na golfe, v krčme, na cvičisku (akcia v tesnom priestore vyvoláva úsmev na tvári)... (1) Akcia je staré dobré retro plné ozajstných výbuchov a plameňov, čo akčného nadšenca vždy potešia, ale málokedy sa dajú brať vážne... /Ofšem pokiaľ v tom nemá prsty John Woo./ (2) + taká tá 80´s hudbička akože umelo vytvárame napätie je rovnako roztomilá. A najmä (3) Charlie, Kyle Reese a Paxton z bajúzem! No neskonalí sympaťáci! Nie je to ten film, kvôli ktorému by som bol akčný fanda, ale sentimentalita spravila svoje. Opäť neobjektívne, ale nemenej presvedčené 4*. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Pôvodne mali členovia tímu hrať touch rugby, Bill Paxton (Dane) mal pocit, že sa to až príliš podobá na scénu z filmu Top Gun (1986), kde sa hral volejbal, a tak navrhol golf. (beso74)
  • Niektoré scény z tohto filmu boli inšpirované životom Chucka Pfarrera, bývalého príslušníka US Navy SEALs. (beso74)
  • Michael Biehn (James Curran) vyhlásil, že natáčanie tohto filmu bolo pravdepodobne najhorším zážitkom v jeho živote. (beso74)

Reklama

Reklama