Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciální zásahová jednotka Navy Seals byla vyslána na záchranu posádky amerického letounu zajaté blízkovýchodními teroristy. Během akce zjistila, že nepřítel vlastní střely Stinger - vysoce technicky vyspělé a nebezpečné zbraně. Velitel zásahové jednotky poručík Curran dává přednost zanechání zbraní na místě před jejich zničením. To ovšem znamená, že teroristé mají v rukou dokonalou zbraň. Rakety tedy musejí být nalezeny a zničeny, nebude to ovšem snadné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl členem elitní vojenské jednotky tajné tak, že o její existenci panují oprávněné pochyby i na vrchním velení. To mi však nemohlo zabránit v pobaveném pohledu na americké ochránce světového míru nekompromisně zachraňující svět před použitím svých vlastních zbraní. Přestože se přitom kuly pikle, občas se i zabojovalo, tak se ke mně dokázalo ještě zákopem připlížit poučení o tom, že střílet pancéřovkou na potápěče nedává příliš velký smysl a vnuklo mi to i myšlenku na to, že si s kamarády někdy půjdeme pinknout pólo na golfových vozících. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Hehe, toto bolo tak roztomilé až som prekvapený :) Že parta z Navy Seals budú neskutočne tvrdí hoši mi bolo celkom jasné. Ale že na bojisku im budeme fandiť podstatne menej ako na golfe, v krčme, na cvičisku (akcia v tesnom priestore vyvoláva úsmev na tvári)... (1) Akcia je staré dobré retro plné ozajstných výbuchov a plameňov, čo akčného nadšenca vždy potešia, ale málokedy sa dajú brať vážne... /Ofšem pokiaľ v tom nemá prsty John Woo./ (2) + taká tá 80´s hudbička akože umelo vytvárame napätie je rovnako roztomilá. A najmä (3) Charlie, Kyle Reese a Paxton z bajúzem! No neskonalí sympaťáci! Nie je to ten film, kvôli ktorému by som bol akčný fanda, ale sentimentalita spravila svoje. Opäť neobjektívne, ale nemenej presvedčené 4*. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný akční nářez, o výbuchy, střelbu i mrtvé tady opravdu není nouze, jen tomu cyhbí nějaké originálnější zpracování a tvůrčí scény i záběry. Ale i tak jako standartní akčňák určitě potěší. Michael Biehn si vystřihl stejnou postavu jako ve Skále, jen s rozdílem, že si zahrál celý film. Charlie Sheen zase něco obdobného jako ve Žhavých výstřelech II., jen bez humoru. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Po Top Gune boli propagandistické projekty v móde, no žiadnemu z nich sa nepodarilo dosiahnuť slávy svojho vzoru. Tentoraz sa pozrieme do zákulisia fungovania tímu námornej pechoty a je to celkom slušná zábava. Množstvo bojových scén aj humoru v podaní sympatických postáv. Objektívne nie príliš vydarený, no s nostalgickými okuliarmi stále veľmi dobre pozerateľný akčňák. 7/10 ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Na začátku je deset minut akce, v závěru je deset minut akce a mezi tím devadesát minut, jejichž kvalita je spíše podprůměrná. Michael Biehn opět dokazuje, že nebejt Camerona tak nikdy ničeho nedosáh, bže jeho hereckej talet je žalostnej - filmem se potácí jak chcíplina. Charlie Sheen je výrazně lepší. Prachbídné béčko, které ani osmdesátková atmosféra nemůže zechránit. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Niektoré scény z tohto filmu boli inšpirované životom Chucka Pfarrera, bývalého príslušníka US Navy SEALs. (beso74)
  • Pôvodne mali členovia tímu hrať touch rugby, Bill Paxton (Dane) mal pocit, že sa to až príliš podobá na scénu z filmu Top Gun (1986), kde sa hral volejbal, a tak navrhol golf. (beso74)
  • V čase 1:00:00, při přípravě na vyskočení z letadla, je vidět, že Dale (Charlie Sheen) má nasazenou masku špatně, a to tak, že mu vysí jen na špičce nosu a je tam jasně patrná mezera mezi maskou a obličejem. V případě takovéhle netěsnosti by maska nefungovala jak by měla a Dale by nejspíš omdlel z nedostatku vzduchu. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama