foto

Vladimír T. Gottwald

  • nar. 8.9.1954 (62 let)
    Volyně, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Leoš velkostatkářem (S03E27)
Velký podvod (S03E01)
2016 Mordparta (TV seriál)
Láska (S01E04)
Nevěsta (S01E01)
2015 Cesta do Říma
Policie Modrava (TV seriál)
Mrtvý v řece (S01E05)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Bramborová omluva (S02E19)
Sladké a hořké (S02E18)
Svatby v Benátkách (TV seriál)
2013 Bez doteku
Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Noční taxi (S03E04)
2011 Micimutr
2010 Běžci (TV film)
Cesty domů (TV seriál)
2008 Bathory
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Bezdomovci (S01E02)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Poklad (S03E04)
2006 Testament (amatérský film)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Kameňák 2
2003 Kameňák
1991 Slunce, seno, erotika
1990 Kolaudace (TV film)
1989 Slunce, seno a pár facek
1979 Božská Ema
1969 Most u Remagenu

Scenáristická filmografie

1990 Kolaudace (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace