foto

Vladimír T. Gottwald

  • nar. 8.9.1954 (62 let)
    Volyně, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Mordparta (TV seriál)
Láska (S01E04)
Nevěsta (S01E01)
2015 Cesta do Říma
Policie Modrava (TV seriál)
Mrtvý v řece (S01E05)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
2013 Bez doteku
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
2011 Micimutr
2010 Běžci (TV film)
Cesty domů (TV seriál)
2008 Bathory
Kriminálka Anděl (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Poklad (S03E04)
2006 Testament (amatérský film)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Kameňák 2
2003 Kameňák
1991 Slunce, seno, erotika
1990 Kolaudace (TV film)
1989 Slunce, seno a pár facek
1979 Božská Ema
1969 Most u Remagenu

Scenáristická filmografie

1990 Kolaudace (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace