Reklama

Reklama

Ve ztřeštěné komedii se Mike Myers představuje jako guru Pitka, Američan vychovaný indickými guruy (Ben Kingsley a Omid Djalili), který se vrací do Spojených států, aby zde rozjel byznys osobního kouče v oblasti mezilidských vztahů. Jeho neortodoxní metody jsou však vystaveny zkoušce poté, co musí urovnat milostné lapálie a následný profesní kiks slavného hokejisty (Romany Malco), kterého opustila žena kvůli úhlavnímu sokovi, sportovci jménem Jacques Grande (Justin Timberlake). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Aiax 

všechny recenze uživatele

Bylo mi předem jasné, že u masového publika tentokrát Mike Myers nezaboduje, Love Guru přece jen nedosahuje nářezovosti Austina Powerse, ale troufám si tvrdit, že fandové zklamaní nebudou. Myers je bez debat třída, exceluje na všech frontách, k ruce má navíc největší americkou komediální hvězdu současnosti Stephena Colberta, a když k tomu člověk přidá dokonalý kreténský humor podaný s typicky myersovským šmrncem, skvělé popkulturní narážky a jen malý podíl trapných či nepovedených fórků, vyjde mu další skvělá praštěná komedie. Pochopitelně to není pro každého, ale mně Myers pokaždé urve koule, což je zkrátka pocit k nezaplacení. Ballgazer!!!! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Taká škoda, že kopa z tých scén pôsobila tak strašne nasilu. Lebo inak je to veľmi schopná komédia, s dobrým humorom, hokejovo-guru príbehom a dejom (hoci klišé jak prasa). Ale aj tak proste fajn. Len fakt neznášam toto preháňanie, či už vo vizuálnych efektoch alebo v extrémne pojatých scénach. Do role Guru by sa mi však ešte lepšie hodil skôr Jack Black. A toho Justina Timberlaka som takmer ani nepoznal, našťastie od tohto filmu sa dostal aj k oveľa lepším úlohám, kde sa mohol aj lepšie odprezentovať. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Mike Myers má prostě jeden způsob hraní a ten už asi nikdy nezmění. Docela jsem se bavil, bál jsem se, že to bude větší kravina. I tak je to pochopitelně slabota. Je prostě neuvěřitelné, že dokáže ve svých filmech používat stále dokola stejné vtipy! Vše, co je v Love Guru už bylo k vidění jinde. Často dokonce doslova odkazuje k vlastním filmům, viz poslouchání Bohemian Rhapsody v autě jako ve Wayne's World nebo rozhovory s liliputem jako v Austinu Powersovi. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná kravina, která ale dokáže zaručeně pobavit všechny, kteří mají rádi (nebo jim alespoň nevadí) styl humoru, který produkuje Mike Myers. Je neuvěřitelné, že taková blbost dokáže po celých 80 minut solidně bavit. Ano, jsou tam trapárny, je to trošku sprostější, kecy často vůbec nedávají smysl, ale vše je uděláno s takovou láskou, pozitivismem a úsměvem, že to musí rozehřát okoralé srdce filmového diváka. A hudba - výtečná. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Ubírám na hodnocení, poprví jsem byl docela slušně alkoholově naladěn a přišlo mi všechno nehorázně funny!! Podruhé už to nebylo tak fantastický, ale pořád velmi slušná zábava, na kterou opravdu musíte mít náladu, protože jak zjistíte velice brzy...neni totiž HUMOR jako humor!! Mike Myers má divný způsob jak rozesmát diváky, tak jak se mi nelíbí ani jeden Špionátor, tak se mi kupodivu zamlouvá Učitel lásky:), pokud ale nebudete pozorní, uteče vám spousta vtipu celé taškařice, občas je to slušná parodie na hlubokou filozofii kecu:), občas je to slušně sprostý:) a občas teatrálně vtipný ( viz. Justin Timberlake )!! Ale určitě stojí za vidění, už jenom proto, aby jste viděli Bena Kingsleyho v roli nevídané:) a snesitelnou Jessicu Albu, což se jen tak nepoštěstí!! Jednou větou: Myslíte si, že když Myers neni vtipný, znamená to, že neni vtipný už pro každého???:) (T.M.) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (10)

  • Jacques 'Le Coq' Grande je fanouškem Celine Dion, proto Justin Timberlake, který ho hraje, zaimprovizoval a v jedné scéně spontánně vyskočil na pódium a z plných plic zazpíval její písničku. Sám Timberlake se divil, jak jeho filmová partnerka Meagan Good dokázala udžet vážnou tvář. (HappySmile)
  • Rob Blake, který ve filmu srazí loktem hokejistu Darrena Roanoka (Romany Malco), v roce 2008 opravdu za Los Angeles Kings skutečně hrál. (Lembi4)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama