Reklama

Reklama

Ve ztřeštěné komedii se Mike Myers představuje jako guru Pitka, Američan vychovaný indickými guruy (Ben Kingsley a Omid Djalili), který se vrací do Spojených států, aby zde rozjel byznys osobního kouče v oblasti mezilidských vztahů. Jeho neortodoxní metody jsou však vystaveny zkoušce poté, co musí urovnat milostné lapálie a následný profesní kiks slavného hokejisty (Romany Malco), kterého opustila žena kvůli úhlavnímu sokovi, sportovci jménem Jacques Grande (Justin Timberlake). (HBO Europe)

(více)

Diskuze

cicolably

cicolably (hodnocení, recenze)

človek aj ked nechce musi filmy o hokeji , hlavne ked černoši v basketbalových dresoch mastia pod košami hokej a je tam Justin LeCoq Grande , milovať

noooo a samozrejme Džesiku duplom

Uživatel cicolably smazal svůj příspěvek.

M-Flyer

M-Flyer (hodnocení, recenze)

Jinak vím, jak tady široká veřejnost nesnáší dabing, ale....to co předvedl Martin Sobotka v hlavní roli, to je prostě klasa. Pozvedl Myersovu postavu Guru Pitky o úroveň výše.

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

spousta lidí co nepochopí Myersův humor, musejí mít, hodně nudný a smutný  život, je mi jich líto. Já se u tohohle bavil královsky. A 5. hvězd si to rozhodně zaslouží.

M-Flyer

M-Flyer (hodnocení, recenze)

Dobrá crazy komedie, zasmál jsem se a o to tady jde. Dokonce se tam objevilo i pár mouder. Ale rozumím tomu, že když je někdo zaujatý a hodnotí s davem, film odsoudí. Jako třeba uživatelka Hyena_15, dle které každý, kdo dal víc než jednu hvězdu, ani není člověkem. Na omluvu této bimbo girl svědčí snad jen stáří jejího postu a tak lze jen doufat, že za tu dobu třeba dospěla :D

Babu06ster

Babu06ster (hodnocení, recenze)

Absolutni blbost, jen clovek se zvracenym smyslem pro humour nebo po lobotomii by tomuhle filmu dal vic nez jednu hvezdicku...

Ravi

Ravi (hodnocení, recenze)

Největší hovadina, jakou jsem měl kdy tu smůlu dokoukat. To Hyena_15: souhlas, ale 1*? Za co?

Squash

Squash (hodnocení, recenze)

9/10 je to sranda............mimochodem neví někdo jak se jmenuje ten ind,co hraje pomocníka Guru Pitky?

Fenquick

Fenquick (hodnocení, recenze)

Po Špionátorech jsem nečekal, že někdy odejdu v půlce Myerse. Nicméně stalo se. Inu - jak praví klasik - "Nemůže bejt každej den posvícení!"

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Hyena_15: Tvoje všeobecná averze vůči Myersovi je známá, ale neurážej ostatní lidi...

apu68

apu68 (hodnocení, recenze)

Výborná režie, skvělé herecké výkony, vtipné dialogy, komické situace, tak přesně tohle tady chybí....!

masw

masw (hodnocení, recenze)

Zlaté maliny - nejhorší scénář, nejhorší herec v hlavní roli, nejhorší film roku? Cože? Podle mě to nebylo až tak špatné, navíc nejhorší? A kde je Murphy s Seznamte se s Davem? Vypadá to že Zlaté maliny vyhlašuje banda kreténů, tím neříkám, že je to film hodný Oscara, ale nejhorší taky ne, prostě průměr.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

neni to clovek kdo tomu da viac jak jednu hviezdicku.. alebo neni to normalny clovek

kiume

kiume (hodnocení, recenze)

po dlhom čase konečne dobrá komédia na ktorej som sa naozaj z chuti pobavil

lilusha

lilusha (hodnocení, recenze)

Na Mayersa dost slabe. Jednu hviezdicku za Kanadana Mayersa a jednu za Timberlake, bol bohovsky :). V neprospech filmu bolo, ze isiel do kin (aspon u nas) takme sucasne so Zohanom. A tentokrat to Sandlers propral. Dufam, ze Mikeovi uplne neodzvonili stare dobre (kvalitne) casy.

Aiax

Aiax (hodnocení, recenze)

Opět kulervoucí, trošku míň než Austin Powers, ale pořád dost! Varování pro kyseláky a bručiksichty - hrozí akutní záchvat vkusu!

Lexon

Lexon (hodnocení, recenze)

Mike Myers je můj oblíbenec. Mohlo to být lepší, na Austina Powerse to nemá, ale po delší době komedie u které jsem se bavil. A Mini-me umí mluvit :-D

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

Trailer vo mne vyvolal trochu rozpačité pocity.. Snáď to bude mať úroveň aspoň PRVÉHO Austina Powersa

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

mazec:D konečně by po delší době mohla přijít nějaká pořádná komedie....

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama