Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Učitel Majer (Tomáš Magnusek) je propuštěn z vězení na amnestii. K sobě do domu si ho bere jeho spolužák ze základní školy Ivan (Zdeněk Godla), jenž žije v romském ghettě. Majer nemá nikoho z rodiny. Nikdo mu nezbyl, a tak nabídku Ivana vítá. Ivan Majerovi sdělí, že se mu rozhodl pomoci především z důvodu, že potřebuje znovu otevřít školu, na které dříve Majer učil a chvíli ji vedl. Ivan žijící v ghettě zná problémy své komunity a ví, že zrušení jejich oblíbené školy jim neprospělo. Majer začíná oslovovat své bývalé kolegy a především žáky, aby mu pomohli. Řada jeho žáků má také svoje děti. S nimi zažívá řadu komických situací. Netuší ovšem, že ho stále sleduje Dostál (Jiří Krampol), nejstarší z mafiánské rodiny, který ví, že Majer byl propuštěn a rozhodne se pomstít svého syna i vnuka. (Tomáš Magnusek s.r.o.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

No Ty woe, kdyz si clovek mysli, že podlézt laťku tretiho dilu uz nejde, je hodne překvapen, kdyz pozna opak. Uwe Boll českého filmu vytáhl z ritě zmuchlaný scénář, kde z vraha dětí (nehledě na to, ze si zasloužili tvrdý pasťák) dělá postavu, která požaduje obdiv ostatnich a dostává ho. Davy, včetně bývalých kolegů ho velebí a váží si ho. Starý kmotr čeká v domově důchodců, aby následně domluvil najemneho zabijáka, mel dve gorily, limuzínu apod. Proc si teda kua nežije v luxusni vile, kdyz ma tolik peněz. A to nemluvim o to, že sleduje online popravu na notebooku, jídelně plné lidí... Nejhorší je vsak to herectví, pokud hrajete ve filmu, kde se objevují herecká esa, musíte aspoň trochu umět hrát, jinak hrozně boli, kdyz vidíte, jaký je Magnusek neumětel. Mno, těším se na petku, to si zase pošmáknu 😂. ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Necitlivé, zaostalé, amatérské a především neskutečně hloupé ale, upřímně, kdo čekal cokoli jiného od samozvaného maestra kinematografie Tomáše Magnuska? Film ho, jak známo, velice baví i když jeho scenáristickou neschopnost vyvažují snad leda jeho nekompetence v oblasti režie a herectví. Jak shání peníze na natáčení je velkou neznámou, vysvětlitelnou snad leda kuloárními zkazkami o praní špinavých peněz. Vidět něco takového na Netflixu, vedle levicově progresivních pořadů typu Drag Race, je opravdu neskutečný bizár vysvětlitelný jedině tím, že je tenhle film v češtině, které správci této platformy jednak nerozumí a jednak je náš maličký trh absolutně nezajímá, jinak by milého Tomáše dávno přibili na obrácený kříž hlavou dolů. Pokud film Bastardi Reparát pobaví, tak výhradně ve chvílích, kdy absolutní neherci odříkávají až groteskně stereotypní hlášky a snaží se přitom zachovat vážnou tvář. Tenhle film nechtěně poukazuje na jeden celosvětově aktuální nešvar, kterým je zneužívání sociálně slabých pro pobavení publika. Jestli znáte trend online námezdních dělníků typu Fiverr nebo Upwork, kde bohatí influenceři platí například africkým chudým černochům třeba za to, aby před kamerou tancovali s nacistickou vlajkou v ruce, tak tenhle film je toho prakticky ekvivalentem. Už se na to, Tomáši, s prominutím vykašli. odpad! ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem předchozí trilogii, minimálně ne celou a už je to dlouho. Možná i proto jsem se ztrácel v mnoha dějových dírách, kdo ví. Ovšem facepalmoval jsem bohužel často; věděl jsem však do čeho jdu a nikterak zhlédnutí nelituji, ale dobré to zkrátka není. Hrozně by mě zajímalo, co by ve filmu dělal Van Damme, zřejmě neodhalený hitman s kapucou? To mě mrzí, že to nevyšlo. Stále na Netflixu. ()

Kebabkony odpad!

všechny recenze uživatele

Kladu si otázku proč vůbec čtvrtý díl vyšel, protože už druhý a třetí díl byly totální propadáky. Jednička sice taky není žádný skvost, ale z celé této série je asi nejlepší (nejlepší na poměry této série). V tomto filmu nefunguje vlastně vůbec nic. Dialogy jsou debilní a ještě k tomu debilně nazvučené, herecké výkony jsou otřesné a často ani hercům nerozumíte, protože neumí mluvit. Příběh vůbec nedává smysl a ani ničím nepobaví. Asi největší sračka je úplný konec, kdy se nám něco rozjede, ale v půlce se nám to utne a máme titulky a vy si říkáte, co kurva to je vše. To jsem na to chtěl jít do kina. No díky bohu, že se tak nestalo, protože vím jak ty kina vypadala, ale whatever. Poslední věc, která mě zaráží. Jak může člověk, který nemá čistý trestní rejstřík učit. Tento film je čistý bizár. 2/10 ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

As I walk through the valley of the shadow of fat, I take a look in my head and realize there's nothin' left... Ti, kdo tomuhle přitroublému, neumětelskému hovadu pořád financují jeho patotvorbu, která je od dvojky tohoto svinstva pravidelně peklotyčnou urážkou všech opravdových filmů i sebezapadlejších amatérských filmařů, patrně tímhle perou prachy za drogy a obchod s dětmi. Zhnisaný výtěr z análu té nejretardovanější bulvární žumpy se zde hravě snoubí s oligofrenní scenáristikou i downí režií, což je autenticky ještě podtrženo obsazením švidratého opohumanoida Karla Mentálního Výmolu, bytostně odporné, prkenné protekční sufraštětky a ČEZ rentiérky Natálie, ochrnutého Krampuse a padesátičlenné huhňající rodiny Žigových. Opravdu děsivá a bolestivá zkušenost, nade vši pochybnost způsobující demenci, karcinomy očí, bilaterální supurace a tinitus. Kina i platformy, které něco takového šíří, by se měly začít okamžitě vypalovat, jakož i hospitalizovat každý, kdo to pomiluje čímkoliv vyšším než žluklým odpadem. Počítám, že se pan retardované prase, egomaniakálně okouzlen svou tolik úspěšnou kariérní degradací, záhy v pětce vrátí i s kulkou v hlavě, aby definoval zcela nový žánr, a sice cigánsko lopatistický zombífekál. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (20)

  • V barber shopu kadeřník vyloženě holí strojkem zákazníka, zatímco jeho kolega neustále otírá kartáčem na odstranění zbytku vlasů Tomáše Majera (Tomáš Magnusek). (Nick321)
  • Tomáš Magnusek se na plakátě k filmu objevuje v zeleném nátělníku. Jde o odkaz na omilostněného vraha Jiřího Kajínka, který se objevil ve stejném trikotu v den propuštění. (DanteZ)

Reklama

Reklama