Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedm smrtících zabijáků a jejich souboj o milionovou odměnu. Skvělá hvězdná sestava - Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Alicia Keys a Common - dělá z filmu Sejmi eso ten nejžhavější akční hit roku. Film natočil Joe Carnahan - uznávaný režisér filmu Narkotika. Když mafiánský boss vypíše odměnu milion dolarů na pochybného lasvegaského varietního umělce Buddyho ‚Eso‘ Israele, který začal donášet FBI, raději pro něj federálové připraví luxusní úkryt. A tak zatímco si Buddy krátí čas v náruči žen, alkoholu a drog, brousí si na něj zuby pestrá směs odporných mafiánů, zuřivých zabijáků a bezcitných nájemných vrahů. Ti využijí cokoliv včetně motorové pily, granátů, brokovnic a nožů, jen aby Buddyho zlikvidovali a získali pro sebe lákavý milion dolarů. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (409)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Clint Mansell: 1. Surveillance (I-Spy and the FBI) ,2. Yo'te Queiro (Oh Ma Corazon) ,3. Smokin' Aces' ñ Its Buddy's WorldÖ ,4. Three for the Roadkill ,5. Welcome to Tahoe! ,6. Shellshock (Another Day, Another Dollar!) ,7. Aftermath (Body Count) ,8. Dead Reckoning ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Smokin Aces je jako neopracovaný diamant. Tento narychlo vytěžený, neopracovaný a ještě hodně špinavý klenot působí celkovým dojmem hodně nedokvašeně. Ono to ve mě vyvolávalo pocit, že to Carnahan natočil dle stylu svého filmu - rychle a bez rozmyslu. Celé je to takové nevymazlené, nedotáhnuté a nedomyšlené. Jako by ani sám režisér nevěděl, co chtěl vůbec natočit. Film, který má bavit, by se přeci jenom neměl na samotném závěru brát tolik vážně. Chutnému mixu thrilleru a bezduché akční zábavy tentokrát Carnahan nedostál, příště by měl svůj koktejl nechat déle uležet. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

S mírným odstupem času, pilně věnovaného přemýšlení, a po druhém shlédnutí, jsem přeci jenom nakonec tomuto Carnahanovu dítku přišel na chuť. Sice zůstává pravdou, že trailery slibovaly něco úplně jiného, ale výsledek je nakonec přeci jenom zábavná stylovka, která v současnosti rozhodně čouhá nad průměr (a vinu protentokrát nalepme na vychytralý marketing). Hlavně díky perfektnímu režijnímu tahu, a vynikajícímu castingu (Ryan Reynold boduje!), se tento dosti nesourodý celek drží docela pohromadě. Jak bohužel stále vidno, Carnahan jako scénárista nic moc (Buddyho existenciální drama), ale oproti tomu jako řemeslník více než zdatný (střídaní jednoho cool kamerového celku za druhým, samotné střelecké dostihy). S Guyem Ritchiem rozhodně neporovnávat, oba hrají na úplně odlišných hřištích, tohle je mnohem šílenější a místy notně zvrácená podívaná, která rozhodně nenudí, ale při pohledu na ni stále platí, že až režisér natočí ryze akční podívanou, daleko za hranicemi Hollywoodu se mu budou klanět. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jestli čekáte non-stop akční řežbu, tak jste tu špatně. Eso je mnohem ukecanější a příběhově komplikovanější, než byste čekali. Přesto, když už na akci dojde, stojí to za to. Nekonvenční, drsná, cool. Skvělý Bateman, výborný Reynolds a Affleck, jak byste ho nečekali. Taky už mě dlouho nemrazilo v zádech tak, jako při scéně ve výtahu. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně rozvleklost a zbytečná utahanost a na té druhé vynikající herecké výkony (kraluje pohodářský Ben Affleck), skvělé jednotlivé scény, výborná akce a odzbrojující stylizace. Co je ale neodpustitelné je slabý příběh, který je tak rozkouskovaný, že se v něm za a) nedá orientovat a b) téměř ničím nezaujme. Carnahan má talent, ale bylo by lepší kdyby točil filmy podle scénářů od někoho jiného. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Pro režiséra Joe Carnahana byl film Sejmi eso třetí spoluprácí s Rayem Liottem, který se objevil už v jeho snímku Narkotika (2002) a bez uvedení v titulcích si zahrál i v krátkém filmu The Hire: Ticker (2002). Liotta ve všech třech filmech ztvárnil postavy na straně zákona. (imro)
  • Film je prošpikovaný narážkami pro zasvěcené. Zpustošené bistro je nazvané po Carnahanově dceři, vedle stojí dodávka se jménem jeho syna a na etiketách láhví jsou podobizny producentky. (Siriuss)
  • I když se Alicia Keys neobjevuje na soundtracku k filmu, v budoucnosti by chtěla být herečkou a zároveň zpěvačkou písní ke svým filmům, jako to dělá její velký vzor Barbra Streisand. (imro)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Reklama

Reklama