foto

Ivan Vyskočil

  • nar. 27.4.1929 (87 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Bastardi (TV seriál)
2006 Hezké chvilky bez záruky
2003 Mazaný Filip
2000 Kytice
1996 Král Ubu
1994 Akumulátor 1
1993 Masák (TV film)
1991 Cesta do Úbic (TV film)
Nedělejte nic, pokud k tomu nemáte vážný důvod (studentský film)
1989 Atrakce švédského zájezdu
Něžný barbar
1988 Haprdáns (divadelní záznam)
Kamarád do deště
1987 Kam, pánové, kam jdete?
1986 Černá punčocha
Přezůvky štěstí
1984 Prodavač humoru
1983 Faunovo velmi pozdní odpoledne
1982 Schůzka se stíny
1979 AEIOU
1978 Krejčík z Ulmu
Wallenstein (TV seriál)
1977 Básník, služka a král (TV film)
1972 Dvojník (studentský film)
1969 Ilusologie
1967 Ta naše písnička česká
1966 Autorevue (TV film)
O slavnosti a hostech
1965 Jak si opatřit hodné dítě
Perličky na dně
1960 Setkání 1960 (TV film)

Dokumentární

2010 Příběhy slavných - Tatíček profesor (TV film)
2009 Krajina osudu
Zlatá šedesátá (TV seriál)
2006 Předčasná úmrtí: Široká duše (TV film)
2002 Předčasná úmrtí: Lásko prokletá (TV film)
2001 Blues samotářky (TV film)
Literárky - Zápas o mantinely (TV film)
Předčasná úmrtí (TV seriál)
2000 Andělé tě hlídají (TV film)
1999 Semafor atd. (TV seriál)
1995 Herci
1994 Pokus a chyba Ivana Vyskočila (TV film)
1990 ...téma Franz Kafka (TV film)
1989 První sekunda (TV film)
1969 Co nebylo v dějepise

TV pořady

2010 Ceny Thálie 2009 (TV pořad)
2009 Archivní mozaika (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2002 Tváře českého filmu (TV pořad)
1999 Třistatřicettři (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
1970 Gott - party (TV pořad)

Režijní filmografie

1988 Haprdáns (divadelní záznam)

Spisovatelská filmografie

1994 Hlídači (TV film) - kniha
1993 Masák (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace