foto

Martin Dolenský

  • nar. 1970
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2013 Nevinné lži (TV seriál)
Špačkovi v síti času (TV seriál)
2012 Můj vysvlečenej deník
2009 O království z nudlí a štěstí bez konce (TV film)
Vyprávěj (TV seriál)
2008 O bílé paní (TV film)
Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Chyťte doktora
1999 Jedna vánoční (TV film)
1997 Olda (studentský film)
1996 Krajina před bouří (studentský film)
1995 Růženo! (studentský film)
Sběratel (studentský film)

Dokumentární

2016 Případ vraha - Uspávačka (TV film)
2008 Dlouhý půst Marty Kubišové (TV film)
Generace "0" (TV seriál)
Královna rychlých nožů (TV film)
2007 Polibek Alexandra Dubčeka (TV film)
2006 Paní Olga (TV film)
2005 Příběhy slavných: Lehkou chůzí (TV film)
2003 Předčasná úmrtí: Herec od Boha (TV film)
2002 Bylo nám s ním dobře (TV film)
Příběhy slavných (TV seriál)
2001 Ztracený hlas (TV film)

TV pořady

2015 Tajemství rodu II. (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2013 Nevinné lži (TV seriál)
2012 Můj vysvlečenej deník
2007 Chyťte doktora
1999 Jedna vánoční (TV film)
1997 Olda (studentský film)

Dokumentární

2016 Případ vraha - Uspávačka (TV film)

Herecká filmografie

2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Smrt nad zlato (E05)
2013 Špačkovi v síti času (TV seriál)
2009 Ať žijí rytíři!
2007 Chyťte doktora
2006 Rafťáci

Dokumentární

2012 Film o filmu: Můj vysvlečenej deník (TV film)
2007 Film o filmu: Chyťte doktora (TV film)

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace