foto

Dáša Zázvůrková

  • nar. 1981
    Benešov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Dáša Zázvůrková se narodila v Benešově vroce 1981, absolvovala pedagogické lyceum s hudebním zaměřením v Berouně. Navštěvovala soukromé hodiny zpěvu u profesora Jaroslava Horáčka a literárně-dramatický obor upaní Dany Hlaváčové. Nyní navštěvuje hodiny zpěvu u Vratislava Kadlece. Od září 2004 studuje na pražské HAMU obor nonverbální a komediální divadlo. V červnu 2007 získala na této katedře bakalářský titul.

Vsoučasné době se připravuje na navazující magisterské studium. Tři roky byla členkou sboru Hudebního divadla Karlín. Společně s kapelou Golden Swing pravidelně vystupuje v pražské Redutě, dále se představila na různých kulturních, společenských a charitativních akcích (Kapka naděje, Krtek). V Goja Music Hall vystupovala v muzikálu Bídníci a dále hraje v představení pánů Karla Šípa a Josefa Náhlovského Sanatorium, nyní Blázinec.

Ve spolupráci s DAMU účinkuje v představení Mesdames & Messieurs, Deburau!, které je spojením pantomimy, činohry a zpěvu. Tato divadelní komedie vznikla na počest 50 let československé pantomimy. Od roku 2003 jako externí členka hraje a zpívá v představeních divadla Semafor Život je náhoda vobnošený vestě, I ty zpíváš si ty hity, Pokušení sv. Antonína, 80 svíček na ztraceným dortu, Sex a sex je 12 a Pension Rosamunda. V současné době pracuje na svém prvním CD, které bude obsahovat nové písně soul-popového žánru.

Zdroj: Falcon (1.6.2009)

Herecká filmografie

2016 Na vodě (TV seriál)
Na dně (E01)
2015 Bezdružice (TV seriál)
Fotograf
Přístav (TV seriál)
Díky, Terezo (E20)
2010 Osudové peníze (TV film)
2009 Dobře placená procházka (divadelní záznam)
Sanatorium (divadelní záznam)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

TV pořady

2012 Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace