foto

Al Jean

  • nar. 9.1.1961 (56 let)
    Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Presidential Reunion
2007 Simpsonovi ve filmu

TV seriály

2015 Simpsonovi (TV seriál)
Hádej, kdo nepřijde na večeři (S26E10)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Vánoční vyhazov (S26E09)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Homerem zapomenuté děti (S12E20)
Den spratka (S12E13)
Homr (S12E09)
2000 Critic, The (TV seriál)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Všechna sláva, polní tráva (S11E06)
Hádejte, kdo kritizuje (S11E03)
Outsider-art (S10E19)
1997 Simpsonovi (TV seriál)
Lízin saxofon (S09E03)
Himlhergotdoneveterkrucajselement (S08E13)
Teen Angel (TV seriál)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl III. (S04E05)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Cena lásky (S03E08)
Zvláštní čarodějnický díl II. (S03E07)
Šílený Homer (S03E01)
další epizody (4)
1990 Simpsonovi (TV seriál)
Mluvící hlava (S01E08)
Smutná Líza (S01E06)
Taková nenormální rodinka (S01E04)

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace