Reklama

Reklama

Simpsonovi: Vítej v klubu

  • Česko Vítej v klubu (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Je Disney+ Day a Lisa Simpsonová je odhodlaná stát se princeznou. Po setkání s nejznámějšími padouchy studia Disney ke svému překvapení zjistí, že být zlou může být mnohem zábavnější. (Disney+)

Recenze (6)

kajas 

všechny recenze uživatele

Kdyby měl tenhle kraťas aspoň 15 minut a ne necelé 3 (zbytek zchroupou titulky), možná by měl větší uměleckou hodnotu. Velký potenciál propojení Simpsonových se světem disneyovek, velké zklamání. ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale mě tohle bavilo, ale zas musím říct že jde fakt poznat to že Simpsonovi patří Disney ale tak co se dá dělat. Jediný minifilm od Simpsonových který mě bavil. 7/10 ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Vidím na Disney + a říkám si, jo to by mohl být supr speciál. Jenomže, pak si všimnu stopáže a hned dopředu mi je jasné, že za tak krátkou dobu z toho asi nic nebude. No a měl jsem pravdu, v podstatě úplně zbytečné 4 minuty, které neukázali nic kromě známých záporáků a princů, předělaných do Simpsonového světa. Čekal bych nějakou kreativitu a aspoň stejnou délku stopáže jako má normální díl. Takhle to na mě působí, jen jako by Disney chtěl, aby to na platformě vypadalo živě. Což díky plakátům vypadá, ale po shlédnutí je člověk zklamán. ()

Reklama

Reklama