Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbení herci (10)

Gerard Butler

Kdo neviděl 300: Bitva u Thermopyl a neoblíbil si Gerarda Butlera v roli krále Leonida, je podle mě divnej =D.

James Franco

Nevím, jestli je to náhoda nebo jen to, že James Franco je nuvěřitelně dobrý herec, ale v poslední době mi jeho jméno připadá jako nálepka ke kvalitnímu filmu. Umí zahrát doopravdy cokoliv, od podivínského komického prince v Your Highness až po vážného vědce v Planetě opic. Doufám, že ho ve filmech budu vídat stále častěji.

Nicolas Cage

Nicolase Cage mám rád od jeho role v Obchodníkovi se smrtí, a i když hraje ve filmech, které jsou pod jeho úroveň, jako třeba v Čarodějově učni, díky jeho hereckým výkonům dokážu i takový film dokoukat.

Leonardo DiCaprio

Podle mě jeden z nejlepších herců, kteří jsou momentálně v Hollywoodu. Zazářil snad v každé roli, kterou dostal, a proto před ním smekám.

Johnny Depp

Johnnyho Deppa jsem si zamiloval ve dvou rolích, v Devíti branách a v Pirátech z Karibiku. Konec konců kapitán Jack Sparow je postava, jíž se ujal bravůrně a kterou má snad každý rád :).

Robert De Niro

Robert De Niro měl pro mě dvě obodbí. Období před Hvězdným prachem a období po Hvězdném prachu. Před Hvězdným prachem jsem si ho ani nevšiml, ale po svém famózním ztvárněním kapitána Shakespeara si mě získal.