Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama

Oblíbení herci (10)

Matthew McConaughey

Matthew je veliký sympaťák a je schopen zazářit i ve špatném filmu. Jeho kariéra drobně kolísá, neboť hrál v řadě filmů které jsem nebyl schopen dokoukat, ale jak říkám i v tak se stal ikonou daných děl. Co se jeho lepších filmů týče jsem se s ním poprvé setkal v Obhájci a zamiloval si ho především v roli Interstellar. Ve filmu Gentlemani už jen dokázal svojí hodnotu a dostal se díky tomu na tento list.

Ewan McGregor

Tkzv. ztělesněná ,,Highground". Na některé filmy se často koukám jen proto, že v nich Ewan hraje. Herec se mi prvně líbil ve filmu Moulin Rouge a následně ve Star wars prequels, kde svou roli Obi-Wana Kenobiho zahrál tak výborně, že si kolem sebe vytvořil hotový kult fanoušků. Řekl bych, že tvoří jakousi pomyslnou značku kvality filmů.

Brad Pitt

Herec, který má takové charisma, že ho klidně můžete obsadit do role ve filmu, jenž je úplná sračka a on tam stejně bude fenomenální (možná i vylepší celkové hodnocení). Většinou si takhle neoblíbím takto mainstreamové herce, ale s Bradem to byla poměrně dlouhá cesta a mám ho čím dal raději. Myslím že nastal čas ho pripnout na tento seznam. Asi má nejoblíbenější role je buď v jednom z filmů Tarantina a nebo Bullet Train.

Robert Downey Jr.

Jedna z jeho nejlepších rolí byl Sherlock Holmes, kterou už upřímně nikdo nikdy lépe nezahraje. Pravdou však zůstává, že zaválel v každém filmu, který jsem měl tu čest sledovat.

Gary Oldman

Obdivuji herce kteří zahrají jakoukoli roli i když neodpovídá jejich fyzickému vzhledu. Gary Oldman hrál ve spoustě mých oblíbených filmů a pokaždé se stal postavou kterou představoval. Občas zde jednoho herce nahradím druhým, ale Gary zde má určitě nejpevnější postavení na tomto seznamu.

Heath Ledger

Můj obdiv si Heath vysloužil především v roli Jokera z mého nejoblíbenějšího filmu. Ale mám ho rád i z jiných filmů které jsem viděl jako například Casanova nebo Prokletí Bratří Grimmů. Líbí se mi, že zvládne jak roli sebevědomého svůdníka žen, tak i ustrašeného autistu, či dokonce šíleného vraždícího maniaka a génia.

Samuel L. Jackson

Samuel a Will Smith jsou asi moji nejoblíbenější černí herci. Samuel je poslední dobou hodně produktivní a hraje skoro ve všem, ale v každé roli, ať už byla malá či velká, se mi vždy líbil. Navíc pokud Samuel Jackson neřekne ve filmu ve kterém hraje, alespoň jednou ,,Motherfucker" jsem zklamaný.

Viggo Mortensen

Herce mám rád především díky jeho ztvárnění Aragorna z Pána Prstenů a vždy mi bylo líto, že se již k podobné roli nikdy nedostal, neboť byl pomalu stejně slavný jako film sám. Je pro mne natolik oblíbený, že často koukám na filmy především kvůli jeho účasti. Doposud jsem s ním zklamán nikdy nebyl a po letech jsem byl opět nadšený jeho vedlejší rolí ve filmu Green Book, kde byl naprosto k nepoznání.

Hugh Jackman

Asi jako mnoho dalších fanoušků, mne Hugh oslovil především v roli Wolverina okolo X-Menů. Svou roli ztvárnil tak dobře, že s ní ve filmu doslova zemřel. Každopádně celá jeho filmografie je výtečná a ještě jsem ho neviděl ve filmu, který by mne nezaujal.

Chris Hemsworth

Osvalený Chris pro mne zazářil především díky hlavní roli ve filmu Thor a jeho hvězda doposud nevyhasla neboť se prokázal jako výborný herec a do teď mne ještě ani jednou nezklamal i mimo Marvel Universe.