Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (14)

Médium - Bite Me

Médium - Bite Me (2009) (epizoda)

Na začátku epizody se ptá Joe (Jake Weber), jestli nebudou v televizi vysílat ten film, ve kterém jsou lidé uvězněni v nákupním centru. Odkazuje tím na svoji slavnou roli ve filmu Úsvit mrtvých (2004). V této epizodě jsou též sny související se zombie a přežitím.

Případy 1. oddělení - Nenávist

Případy 1. oddělení - Nenávist (2014) (epizoda)

Při závěrečném vyšetřování si jedna z obviněných pláčem rozmaže znaménko, podle kterého byla identifikována. Znaménko bylo evidentně pouze nakreslené.

Jak balit holky na mejdanech

Jak balit holky na mejdanech (2017)

V závěrečné scéně filmu, kdy fanouškové přichází do knihkupectví, kde se odehrává autogramiáda, je záběr na sklo obchodu s nálepkou „Sandmana“. Tento komiks také napsal Neil Gaiman, autor předlohy tohoto filmu.

Jack Mimoun a tajemný ostrov

Jack Mimoun a tajemný ostrov (2022)

V momentě, kdy hlavní postavy skočí z vodopádu, aby utekly před nebezpečnými tygry, má na sobě Aurélie (Joséphine Japy) béžovou bundu, ale když se vynoří z vody, má už pouze tílko a košili.

Svatba na odstřel

Svatba na odstřel (2022)

V čase 01:14:00, kdy pirát vystřelí, aby popohnal rukojmí do bazénu, se hlavní hrdinové Darcy (Jennifer Lopez) a Tom (Josh Duhamel) objímají. V dalším záběru k sobě ale v bazénu jdou a znovu si padají do náruče.

Ghosted

Ghosted (2023)

Ve filmu se objeví několik narážek na nejslavnější roli Chrise Evanse, Captaina Americu. Jeho sestra podotkne, že domů nepřijel z války proti Němcům a ve vedlejších rolích se dokonce objeví dva nejlepší přátelé Captaina Americy – Bucky Barnes (Sebastian Stan) a Falcon (Anthony Mackie).

Gambit

Gambit (1966)

Ve filmu je vidět stejný zabezpečovací systém pro umělecké dílo jako ve filmu Jak ukrást Venuši. Oba dva filmy vyšly ve stejném roce (1966).

Reklama