Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (244)

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

"Teď to řeší celej TikTok!" aneb Too Hot to Handle počesku (čili úplně blbě). Velmi hloupý koncept (ne proto, že jde o influencery, ale že tam je extrémně jednolitá skupina soutěžících), nejvíc mě ale dorazilo, když jsem zjistil, že tam mají neustále přístup k mobilům, internetu a dokonce můžou jezdit o víkendu domů! Tomu tedy říkám parodie na reality show. ()

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

reality show od dětí dětem aneb kde jsou časy bludišťáka. extrémní nasycenost trapností a ofrnění účastníci na antiskautském táboře pod dohledem kamer způsobují divákům maximalizované utrpení. audiovizuální sadomasochisti si přijdou na své, ostatním nezbývá než pokroutit hlavou a děkovat bohu za 3728. epizodu výměny manželek. ()

Reklama

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Velký špatný. Nejhorší možnej formát pořadu. Bolí to. Nejmizernější "dabing" tý robotický moderátorky, nikdo nikdy nevymyslel nic tak špatnýho. Není to vtipný. Není to světový. Není to netflixový. Není to moderní. Je to pouze trapný. Nechápu, jak se tihle lidé můžou živit tím, že se veřejně prezentujou a MLUVÍ, když nedají dohromady jednoduchou větu a to, co říkají, je prázdné. Nechápu zařazení před pořadem Prostřeno s docela jinou cílovou skupinou. Nechci nic z toho chápat. Můžu jen doufat, že příští generace nebudou polodementní, a že někdo, třeba někde na školách, začne po lidech vyžadovat něco víc a tohle nebude nový normál. Český divák objevil nové dno. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Chlapec do kamery vypráví, že chodí v ponožkách a pak vzal kýbl s vodou a utřel podlahu .... kde jsou ty časy, kdy se v reality show něco dělo nebo něco ukazovalo. Skupina yůtuberů zavřených ve vile jsou pro mne absolutně neznámí, nudní a nezajímaví a to do té míry, že je to až skoro zajímavé, co se to vlastně v tv vysílá. Dám jednu hvězdu, protože jednak neznám čísla z peoplemetrů, ale fascinuje mne ta nekonečná řada odpadů spolubojovníků na CSFD , když to zároveň má víc než stošedesát komentářů a dvaapůltisíce hodnocení. Prostě má to nějaké kouzlo, které k tomu přitahuje takové davy a ikdyž je potom většině uživatelů na blití, tak to možná i splní záměr s jakým to vzniklo... možná. ()

Lenka.Vilka odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem neměla v plánu ani vzdychnout. Hned jak jsem viděla reklamu, že se toho budou zúčastnit pouze youtubeři. Že si tam udělají reklamu zadarmo. Ale potom jsem zjistila, že to není tak úplně pravda. Tady je spodina internetu, tj influeceři a tiktaktokeři. A nebudu lhát, ani jednoho z nich neznám. Ale jedno i nich vím. Buď točí blbá krátká videa nebo dělají reklamu skrytou (podle mě vážně dost lidí stále neví) za tím "tohle podle mě musíte mít", nebo to prostě řeknou na plnou hubu. Ale hned na začátku jsem si všimla jedné věci. Mají stála telefony. Proč? Oni natáčí videa z toho domu? Proč? Vždyť je to časově zpátky. Takže pokud někoho z nich sledujete, co je na těch jeho příspěvcích? Asi se musí hodně krotit, aby jste že sociální sítě nezjistili, co bude za týden (nebo jak je to zpátky) v televizi. By všichni sledovali jenom ty sítě, ne televizi. Hmm... A celkově ta pointa výběru lidí a toho, že nejsou izolovaní je vážně o ničem. Já úplně cítila, jak mi každou minutou klesá IQ. A tři měsíce? Jak dlouho ale budou dávat doopravdy? Než padne sledovanost na dno? :D pět dílů týdně! :D a výhra? Nevydělají si během té doby stejně peněz? Plus bonus, že se že sebe nedělají až tak velké blbce jako ve vile... :( ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Ve 26. dílu přibyla mezi účastníky další osoba, a to influencerka „proste_djany“Její celkový počet bodů (liků a disliků) byl při nástupu stanoven průměrem hodnot bodů ostatních účastníků. (CaptainBlaf)
  • Vítězem pořadu se stal Jan Svěcený (Jenis). Domů si odnesl peněžitou výhru v hodnotě 500 000 korun. (SONY_)

Reklama

Reklama