Reklama

Reklama

Society

Trailer

Obsahy(1)

Rodina Billa Witneyho (Billy Warlock) se na první pohled ničím neliší od ostatních obyvatel Beverly Hills. Jsou to úspěšní, bohatí, ve svých oborech uznávaní lidé... Ale za pozlátkovou slupkou se skrývá cosi zlověstného! Cosi, co Billiho přinutí hořce litovat chvíle, ve které zatoužil poznat skutečnou pravdu. (kosta73)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Začátek je tajemně mysteriózní až znepokojující, kdy divák naprosto netuší jestli hlavní hrdina bojuje jen se svým šílenstvím nebo je opravdu na stopě podivné společnosti s ještě podivnějšími rituály. Ve filmu jsou použita všechna možná klišé z příběhů o boji jedince proti všemocné společnosti, jejíž chapadla zasahují do těch nejvyšších míst a víceméně ovládají veškeré dění. Tenhle "thriller" se v závěru změní v naprosto fantastickou bizarní grotesku plnou surrealistických obrazů a masek. Zasloužených 80 %. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

No nudit se budete u tohoto filmu přesně prvních 75 minut, ve kterých jsou takové ty obvyklé teenegerovské potíže - škola, sex, škola, auta, škola, fotbal. A napřeskáčku taky mimoňské řečičky ala Plan 9 from Outer Spece (jenže uplně nefunkční a nevtipné. jedna sexy roštěnka a pomrkávání po Frankensteinově nevěstě toho moc nezachrání. A ta závěrečná super řežba? Přehlídka toho, co všechno se dá udělat ze slizu, to už raději doporučuji přímo Sliz (1988). Society je film, který strašně rychle zestárl a zosobňuje vše špatné z osmdesátek, nikoliv to fajné. Výsměch majstrštykům jako Braindead, Evil Dead či Bad Taste. A že je Straussova hudba skvělá? No to samozřejmě je, ale WTF ... ??? ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Yuznov prvý horor, ktorý ma nesklamal a ktorý má šokujúci záver, gorefest posledných 30 minút, ktorý sa oplatí pozrieť pretože tolko brutality, kolko vynaložil majster Yuzna, u nikoho iného zaručene nenájdete, jedine tak u Petera Jacksona. Ano, začiatok je trochu mysteriozni, kým hlavný hrdina zistuje pravdu o svojich rodičov a čo pred ním skrývajú 80 percent. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Bizarní a úchylný úlet, jaký se jen tak nevidí. Maximální rozkoš prý plyne z co nejintenzivnějšího splynutí těla s tím druhým. Society vám ukáže, kam až lze zajít. Yuzna už ve svém prvním filmu předvádí svůj až neuvěřitelný smysl pro nechutnou krásu, třeba závěrečná swingers párty je v této kategorii pak doslova na Oscara. Pravda vatička mezi parádními, a nutno říct i děsivými scénami, třeba ta ve sprše mi po dlouhé době při sledování filmu opravdu nahnala husí kůži, není žádná velká sláva, ale to pro mě nebylo žádné překvapení. Na druhou stranu onen závěrečný nepopsatelný festival poněkud zvláštní rozkoše si všichni zúčastnění evidentně užili a jejich roztouženost byla nechutně uvěřitelná. Čtyři propletené údy se třou. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Nástup mistra Yuzny na hororovou scénu se mu povedl rozhodně. Nejedná se ještě o klasickou Yuznovskou brutalitu plnou krve, ale o hodně zajímavý, zamotaný a atmosferou vážně povedený, snímek o jiné společnosti jiných osob(nechci prozrazovat), na které náhodou narazí playboy Billy přímo ve své rodině. Yuznovi nikdy nechyběla originalita, škoda hluchých míst a hlavně zbytečně zamotaného děje, ve kterým se hodně těžko orientujete. Jinak se ovšem určitě jedná o výbornou zábavu. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu zabralo pět týdnů. (Holina)
  • Brian Yuzna v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama