foto

David Wells

  • nar. 10.12.1951 (65 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Elephant Sighs
Nebezpečná touha (TV film)
2011 Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě (TV film)
2009 Miss Březen
Otis E.
2007 Anděl spravedlnosti (TV film)
Byl to tichý muž
2005 Demon Hunter
2004 Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace
Jesus the Driver
2002 Pandemie
Terminál
2000 Vyjímečná dobrodružství Super Dava
1999 Kdo seje vítr (TV film)
One Heart Broken Into Song
Soudný den
1998 Potomek vetřelce
1997 Kozy, kozy, kozičky
Pohřbeni zaživa (TV film)
Svatba za všechny prachy
1996 Yesterday's Target (TV film)
1994 Cracking Up
Dva barbaři
Headless!
Poslední let (TV film)
Smrtící iluze
1993 Bouře v lahvi
Doorways (TV film)
Experiment Philadelphia 2
Návrat živé smrti 3
Skateboard Kid
Sňatek s mafií (TV film)
Vraždy černé vdovy (TV film)
Wild Cactus
1992 Kořist chameleona
Timescape (TV film)
Trýznivé pochybnosti (TV film)
Základní instinkt
1991 Marilyn and Me (TV film)
Mutronics
Peníze jiných
1990 Ďábelský kruh
Jury Duty: The Comedy (TV film)
1989 Cry for Help: The Tracey Thurman Story, A (TV film)
Do You Know the Muffin Man? (TV film)
Jigsaw Murders, The
Society
1988 To Heal a Nation (TV film)
1986 Ladies Club, The
1984 Policajt v Beverly Hills
Starman

TV seriály

2015 Poslední loď (TV seriál)
Dlouhá cesta (S02E06)
Strážce pořádku (TV seriál)
Fugitive Number One (S06E11)
2013 Shameless (TV seriál)
A Long Way from Home (S03E07)
The Sins of My Caretaker (S03E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Like Father, Like Daughter (S06E07)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
A Great Cause (S02E10)
Hurricane Monica (S02E09)
2011 Pomsta (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Three Boys (S01E05)
2010 Velká láska (TV seriál)
Podivní spojenci (S04E03)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
2007 Out of Jimmy's Head (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
The ½ Hour News Hour (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hoř, ohníčku, hoř (S03E11)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž s kostí (S01E18)
2005 Freddie (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Živote je příliš krátký (S01E09)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Zrychlení (S07E05)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Street Hawk (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace