foto

Ben Slack

  • nar. 23.7.1937
    Baltimore, Maryland, USA
  • zem. 13.12.2004 (67 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Shooting LA
1998 Ruská ruleta
1997 The Shadow Men
1996 Perfektní vražda (TV film)
1995 Pirani útočí (TV film)
Skica smrti 2 (TV film)
Vražda prvního stupně
1994 Do háje, no a co
1993 Elvis and the Colonel: The Untold Story (TV film)
1992 Teror v L.A.
1991 Osudy (TV film)
Vyměněné osudy (TV film)
1990 Jako anděl
Navštivte ráj
Ďábelský kruh
1989 Nevinný muž
Society
1988 Side by Side (TV film)
1987 Perry Mason: Případ hanebného ničemy (TV film)
1986 My Chauffeur
When the Bough Breaks (TV film)
1985 Love on the Run (TV film)
1984 Oasis, The
Pánská jízda
With Intent to Kill (TV film)
1983 Sadat (TV film)
1982 Zeď (TV film)
1980 Times Square
1979 Svedení Joea Tynana
1978 On the Yard
Pomalý tanec ve velkoměstě
1976 Letní láska
1974 Man on a Swing
Zákon a nepořádek
1973 Serpico

TV seriály

1999 Popular (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
The Outsiders (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Žonglér - Vražda v Malibu (S09E06)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Famous Teddy Z, The (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Stone (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Ryan's Hope (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace