Reklama

Reklama

Dnes v noci v lese nikdo nespí 2

  • Polsko W lesie dziś nie zaśnie nikt 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ženu, která jako jediná přežila krvavý masakr, potká hrozný osud. Nejistý nováček v řadách policie tak musí překonat strach a zabránit dalšímu krveprolití. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

wampire23 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bola ešte celkom zábavná poľská blbina na jedno pozretie. V pokračovaní sa naozaj nenachádza vôbec nič, okrem celkom zábavného a kvalitného gore, čo však znamená asi dve minúty zábavy. Príbeh, alebo niečo, čo by sa dalo nazvať dejom, to bolo niečo neuveriteľné. Tak dementný horor som nevidel už poriadne dlho (a to má človek od príbehov v horore veľmi nízke očakávanie). Po skončení som mal naozaj pocit, že horšie to už ani nejde. Ruky preč. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

To byla, ale blllboooost. Jasně, je tam ten "přesah" do mezilidských sraček, ale jak se říká: "Když chceš změnit svůj život, musíš změnit sebe" a když to neumíš s babama, tak je jedno jestli je to krasava nebo zrůda, stejně tě kopnou do prdele obě...No prostě začátek ještě ušel, ale pak se to zvrhlo v totální kravinu na n-tou. Za mě 25% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja sa asi rád týram, lebo ináč neviem pochopiť načo pozerám takéto debiliny. Jednotka sa celkom dala. Bola to taká vtipná variácia na mutantie horory ako Wrong turn.  Ale toto sa nedá ináč nazvať, len ako fiasko. Mutanti i nejaké tie triky boli úbohé. Ale to nebolo nič oproti príbehu, ten bol totálne mimo. Láska medzi dvoma mutantami bola chorá, divná a do takéhoto štýlu filmu sa vobec nehodila. Neviem, čo tým chcel režisér povedat, ale toto celkom nedomyslel. Vraždy boli tuctové a nezáživne. Nepotrebujem sa k tomu už viac vyjadriť. Len, že slabe 2*. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele

Nevěřila bych, že to někdy řeknu, ale ano, existuje horší love story než Twilight. Jak se horor proměnil v divnou zvrácenou romanťárnu, ptáte se? Nevím, opravdu nevím, sama jsem z tohohle filmu vedle jak ta jedle. Už minulej díl byl příšernej, ale nějakým způsobem se jim povedlo udělat ještě příšernější. Proč vůbec dělali druhou část, proboha? A proč se na to vůbec koukám? Každopádně, tenhle film nedává absolutní smysl, postavy jsou tak strašně klišé a nesympatický, to fakt není možný. Wanessa je typická rádoby silná ženská, co pořád říká, jak jsou chlapi děsný a slaboši. Pak je tady Adam - policajt vyděšenej doslova ze všeho, klasickej chlápek, co nemůže najít přítelkyni. Máme tady ještě nějaký dva nácky (mimochodem bejt polskej patriot a nácek zároveň se docela vylučuje ne? Já jenom, že to vůbec nedává smysl z historickýho pohledu...) Ve zkratce, hlavní postava z minulýho dílu se promění v mimozemský monstrum. A můžete mi říct, jaktože jsou ty bráchové tak pomalý a ona tam lítá ve vzduchu jako čarodějnice? Jak ta schopnost funguje? V monstrum promění i policajta a spolu mají, dámy a pánové, ano, čtete dobře.. mají spolu sex. Představte si moji hrůzu a utrpení, když jsem se musela dívat na sex dvou bradavičňáků. Proboha, co je tohle za film?? Každopádně, pak se pohádají, bráchové vyhodí stanici do povětří a z policajta se stane pokusnej králík. Hodnocení: tvůrce má očividně fakt divnej fetiš/10 ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Jednotka čistá pocta sérii Wrong Turn a dvojka šialené, vtipné sci-fi? Dobre som sa zasmial a odpadol, aké masky (ako aj gore) dokážu naši susedia vytvoriť. Pripomenulo mi to to najlepšie od Raimiho (Lesný Duch), či Peťa Jacksona (Brain Dead). Áno film nie je skvelý, ale totálne hravý, a bomboidne ma pobavilo odbočenie od jednotky :D ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu se objeví až chvíli před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno