foto

Lech Dyblik

  • nar. 30.8.1956 (61 let)
    Złocieniec, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nabarvené ptáče
2016 Volyň
2015 Spravedlivý
Zrnko pravdy
2014 Jeziorak
Sousedi
U strážnýho anděla
2013 Běž, chlapče, běž
Dopraváci
Our Lady of Lourdes
Polská sibiriáda
Život je úžasný
2012 Dozvuky
2011 Růžena
Wyjazd integracyjny
80 milionů
2010 Belcanto
Fenomen
Moje štěstí
2009 Handlarz cudów
Temný dům
2008 Malá Moskva
Within the Whirlwind
2007 Fígle
Wszystko
Wszystko będzie dobrze
2006 Comme des voleurs (à l'est)
Dublerzy
Letní láska
Olek
Przybyli ułani... (TV film)
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 Teraz ja
2004 Cudownie ocalony (TV film)
Svatba
Šrámy
2003 Cizinec
Show
Superprodukcja
Zerwany
2002 Julie na cestě domů
Miss mokrego podkoszulka (TV film)
Pomsta
Wtorek
2001 Kameleon
Pieniądze to nie wszystko
Předjaří
Taming the Floods
2000 Bajland
Czlowiek wózków
Nieznana opowiesc wigilijna (TV film)
Tajemné výstřely
1999 Ohněm a mečem
Pan Tadeáš
Prawo ojca
4 w 1
1998 Amok
Feuerreiter
1997 Kiler
1996 Kratka
1995 Cwał
Plukovník Kwiatkowski
1994 Psy 2: Ostatnia krew
1993 Vent d'est
1992 Cynga
Listopad
1991 Kroll
1986 Tanie pieniadze

TV seriály

2015 Pakt (TV seriál)
Zstapienie (S01E03)
2013 Spies of Warsaw (TV seriál)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
2007 Cztery poziomo (TV seriál)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1997 Vládci kouzel 2: Země dračího pána (TV seriál)
1984 Popielec (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace