Reklama

Reklama

Vstupenka do ráje

  • USA Ticket to Paradise (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když vám dcera, která tráví prázdniny na Bali, oznámí, že se tam zamilovala a bude se vdávat, pravděpodobně skočíte na první letadlo a poletíte jí to rozmluvit. Přesně to se stalo Georgi Clooneymu a Julii Roberts v rolích šokovaných rodičů, kteří se rozhodnou zachránit svou dceru Lily před následky letní lásky. V tomto směru mají koneckonců bohaté zkušenosti. Před devatenácti lety se po podobném vzplanutí vzali, před čtrnácti lety pochopili, že to nebyl dobrý nápad, a ukončili to dobrodružství rozvodem. Od té doby se snaží jeden druhému vyhýbat, co to jde, protože vědí, že každé jejich setkání skončí hlasitou hádkou. Teď však vyhlásili dočasné příměří, aby vysvobodili svou dceru „ze spárů“ chytrého, hezkého a podnikavého domorodce, který se živí pěstováním a prodejem mořských řas. V přípravě rafinovaných pastí, jež mají jejich dceři sundat růžové brýle, jsou sice velmi dobří, žádná z nich však nesklapne tak, jak naplánovali. Co je ovšem horší, kulisy mořského ráje začínají probouzet vzpomínky na tu hezkou část jejich společné minulosti. A i když se brání zuby nehty, nebezpečí, že do toho znovu spadnou, doslova visí ve vzduchu. Tahle záchranná operace se zkrátka vyvíjí naprosto nečekaně. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Rom-com, který by jako vypadl z nultých let, jen ti herci jsou o 20 let starší, než si je pamatujeme. George Clooneyho posledních deset let docela sleduji, u Roberts je to tak 50/50, ale v rámci toho, že se zkrátka tyto typy filmů dnes točí málo a ještě míň se posílají do kin, a já tento žánr měl vždycky rád, tak jsem Ticket to Paradise celkem ocenil. Nedostanete žádnou pecku, ale žánrovou jistotu s provařenou leč fungující zápletkou ano a tak k tomu lze přistupovat poměrně přístupně. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Julia Roberts a George Clooney jako dávno rozvedení rodiče čerstvé absolventky (Kaitlyn Dever) právnické fakulty, která si na Bali nabrnkla pěstitele mořských řas. A kouká z toho svatba. Přijíždějí na exotický ostrov v rámci rodičovské kontroly, kdy se oba obávají o životní štěstí své jediné dcery. Vše má jeden zásadní háček - jeden druhého nemohou naprosto vystát. Scénář je ale zásadně proti, aby se ve zlém rozešli s naběhnutím závěrečných titulek, tudíž plamen jejich dávné a dávno zaniklé zamilovanosti začne pomalu a jistě doutnat. Obě herecké hvězdy si film svorně produkovaly, takže předpokládám, že je účinkování v tomto filmu bavilo a snad je nikdo do toho nemusel nutit. Clooney dokonce vykazoval herecké a mimické rozparádění, takže z dané dvojice byl rozhodně tím lepším a zábavnějším. Roberts nenabídla ze svého hereckého rejstříku absolutně nic navíc. A s přibývajícím věkem vypadá stále obludněji. Ve filmu se nepovedlo jejich sbližování. Za mě to prostě nefungovalo. Dokud se tedy Clooney komicky ksichtil a Roberts měla sexappeal abatyše, tak to filmu svědčilo. Jakmile se do sebe měli zamilovávat, bylo to útrpné a nikterak svěží. Režisér Ol Parker se spoléhal na dvě herecké hvězdy v hlavních rolích, malebnost ostrova a občasně nenápadnou provokaci v podobě nějakého rafinovaného outfitu od Kaitlyn Dever. Větší zanícení ovšem neprokázal, takže romantika starců to jistí. 6/10 ()

Reklama

nonick1 

všechny recenze uživatele

Spíše než vskutku nezáživná romantická „komedie“, sázící na Clooneyho kukuč a dlouhé nohy stárnoucí Julie Robertsové, jsou to takové exotické cyklotoulky, propagující exkluzívní tropický resort a bůhvíproč vydávající australské ostrovy za Bali. Přestože si to tam celý štáb určitě užil, vydá to s bídou na jednu hvězdu za kameru. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Občas som nevedel potlačiť nostalgickú vlnu. Povedzme si úprimne, veď dve z najväčších hereckých hviezd 90. rokov opäť spolu, podpichujúc jeden druhého skvelými nahláškovanými slovnými perlami, koho neobleje vlna tej starej rom-com spred 30tich rokov. Ale predsa je cítiť teplo dnešného kabátu, nieje to tým že by sa snímok snažil dodržať najnovšie filmové trendy, práve naopak, v tomto sa na prekvapenie drží na uzde. Ide tu skôr o to, že je zdržanlivý v trendoch, ktoré tu boli pred tromi a viac dekádami. Ak to mal byť trhák pre tých skôr narodených, malo sa v tomto pritlačiť poriadne na pílu. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Osvěžující a vtipná komedie, která mě fakt chytla hned od začátku. Obsazená navíc dvěma megastár, který tady práskaly svý sympatie na všechny strany. Do filmu se mi moc nechtělo, ale jak už to tak bejvá, filmy co dlouho odkládáte a přehlížíte jsou ty nej. A podstatnou roli ve filmu má i příroda.  Překvapení jak prase.80%. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Přestože se děj filmu odehrává na Bali v Indonésii, byl natočen v australském Queenslandu. (honzikk)
  • Během závěrečných titulků běží nepovedené scény. (griph)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

George Clooney není na prodej

George Clooney není na prodej

04.12.2021

Hollywoodské hvězdy často více než na filmech vydělávají v reklamě - kolikrát jste v poslední době viděli George Clooneyho ve filmu a kolikrát jen pít Nespresso? Jedna firma ale zjistila, že slavnou… (více)

Reklama

Reklama