Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maya Lopezová prchá z New Yorku poté, co se pomstila Kingpinovi. (Disney+)

Recenze (15)

Drirr 

všechny recenze uživatele

Je to rozhodně osvěžující závan do zatuchlé marvelovské produkce. Intezita a choreografie bitek navazuje na Daredevila a ta, kterou uvidíme tady, je zábavná a skvěle nasnímaná. Maya je zajímavá postava, která má obrovský potenciál se rozvíjet různými směry a Echo se tak - i díky sázce na temnější pojetí - může stát tím nejlepším, co Marvel nabídl od...ani nevím odkdy. Tak uvidíme dál. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na prvním dílu je moc fajn hned několik věcí. Jak se povedlo smysluplně napojit a vyplnit prázdný mezery z předchozího děje teď viděné z trochu jiného úhlu. Takže první polovina dílu nepůsobí jenom jako "viděli jste minule", byť tak polovina z toho jsou stejný záběry z Hawkaye. Až do bodu, kdy Maya stiskne spoušť. Druhá věc je minulost, která na mě funguje dobře a nemám s tím žádný problém. Jsem zvědavá, jak s tím budou pracovat dál. No, snad to dopadne dobře a budu spokojená i ve zbytku jako v prvním díle. Natočený to je dobře. Mělo to dobrej spád. A fakt jsem se bavila :) ()

Reklama

66pepo66 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tešil som sa, milujem Marvel, ale toto bolo fakt slabé. Miestami to prišlo ako slabučký odvar toho, či kedysi predstavoval Daredevil či Punisher od Netflixu. Dokonca aj tie bojové scény v tom sklade boli úplne spomalené, doslova viditeľne nahrané a teda Vice nie prirodzene zahrané. Celá časť strašne dlhá a plná pre mňa zbytočných vecí. Polovica vecí sa mohla v úvode zostrihať z Hawkeye ako krátka rekapitulácia a úvod k seriálu a bolo by vybavené. Postava sama o sebe potenciál má, ale do prdele mohol doklepnúť takýto scenár v tom vedeni??? Dokáže mi niekto reálne vysvetliť, prečo dokázal Marvel tvoriť prakticky jeden skvost vedľa druhého cez 10 rokov a potom zrazu išlo všetko do prdele? Teraz dosahuje kvalít Marvelu asi tak každý tretí projekt... ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl se (například v akčnějších pasážích) snaží navodit pocit Netflixovského Daredevila a seriálů okolo, avšak působí spíše jako levnější kopie z Wishe. Úvod nebyl v žádném případě špatný, ale trochu se obávám co nás čeká v dalších dílech. Jestli je Maya opravdu tak zajímavá postava, aby zvládla utáhnout celý seriál. Laciné cameo Daredevila mi přišlo spíše k smíchu než abych si řekl "oh ano, tohle jsem chtěl vidět". ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku smysluplná roubáž na Hawkeye. Díky Alaqua Cox působí postava Maye velmi opravdově. Nějak to přesahuje standardní pipi herectví, když víte, že je opravdu handycapovaná a přesto řádí jako černá ruka. Navíc tím, že je to takové "indiánské", má to čerstvý čmach. Pomáhá i krátká stopáž a že se netlačí na pilu. Jako rozjezd ok, ale moje nároky budou stoupat. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama