Ztracený symbol
Félix Enríquez AlcaláHudba:
Will BatesHrají:
Ashley Zukerman, Raoul Bhaneja, Valorie Curry, Rick Gonzalez, Eddie Izzard, Beau Knapp, Sumalee Montano, Sammi Rotibi, Tyrone Benskin, Steve Cumyn, Dalal BadrObsahy(1)
Když Mal’akh pošle znepokojivé video s Peterem, Langdonovi nezbývá nic jiného než se znovu spojit s Katherine a spolupracovat se Satoovou na odvážném kroku. Nuňez se řídí předtuchou. (Televize Seznam)
Príbeh: Malaka je nutné trocha oklamať ale našej ústrednej štvorici to teda moc nevyjde. Podstatné je že Peter žije ale na druhú stranu sa do zajatia dostáva aj Robo a ten bude mať na odhalenie miesta portálu stále menej času. Prevedenie: Scenáristi sú evidentne na drogách. Na túto skutočnosť sme si už ale zvykli a tak si užívam celkom dobrú dynamiku a napínavosť príbehu. Dosť ma to v posledných častiach zaujalo ale dúfam že sa dočkáme ešte nijakých tajomných odhalení a nezmení sa to na čisto akčný Cčkový seriál. 66% ()
čím dál tím větší blbost ()
Tak ten odklon od knížní předlohy se mě už přestává líbit. A ta trapná CIA byla co? To i přímo Američani umějí blbě natočit zásah? ()
Mentor konecne "nalezen", ale tajemne patrani pokracuje dal. Ziska nebo ztrati Peter sveho mentora navzdy ? Pocet scenaristickych "kiksu" v norme :) ()
Photo © Peacock