foto

Félix Enríquez Alcalá

  • nar. 7.3.1951 (69 let)
    Bakersfield, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
2002 Flashpoint (TV film)
2000 M.K.3 (TV film)
1998 Tunel strachu (TV film)
1997 Tajný agent Jack T.
1996 Špinavé kšefty (TV film)
1995 Osudová posedlost (TV film)

TV seriály

2019 Dobrý boj (TV seriál)
The One Where Kurt Saves Diane (S03E08)
Paní ministryně (TV seriál)
Carpe Diem (S06E09)
The Strike Zone (S06E02)
The New Normal (S05E16)
další epizody (4)
Vražedná práva (TV seriál)
We're All Gonna Die (S06E05)
2018 Manifest (TV seriál)
Off Radar (S01E06)
Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Gato/Mis (S01E06)
Paní ministryně (TV seriál)
The Chaos Game (S05E02)
2017 Marvel's The Defenders (TV seriál)
Fish in the Jailhouse (E07)
Tým SEAL (TV seriál)
Borderlines (S01E07)
Špinaví poldové (TV seriál)
The Quality of Mercy (S02E11)
Whoever Fights Monsters (S02E10)
Paní ministryně (TV seriál)
Shutdown (S04E04)
2016 BrainDead (TV seriál)
Talking Points Toward a Wholistic View of Activism in Government: Can the Top Rebel? (E12)
The Path to War Part Two: The Impact of Propaganda on Congressional War Votes (E10)
Druhá šance (TV seriál)
Chyba (E05)
Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Quantico (TV seriál)
Care (S01E17)
Dobrá manželka (TV seriál)
Slyšení (S07E16)
Nahrávka (S07E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Devil's Backbone (S11E21)
2015 Resurrection (TV seriál)
Steal Away (S02E12)
Satisfaction (TV seriál)
...Through Family (S02E09)
Defiance (TV seriál)
Where the Apples Fell (S03E06)
History Rhymes (S03E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Pariahville (S11E06)
Rock Creek Park (S10E18)
2014 V utajení (TV seriál)
Brink Of The Clouds (S05E07)
Silence Kit (S05E04)
Shady Lane (S05E01)
Dobrá manželka (TV seriál)
Red Zone (S06E08)
All Tapped Out (S05E18)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Mr. & Mrs. Anderson (S09E15)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Limbo (E07)
Kravaťáci (TV seriál)
Stín pochybnosti (S03E05)
V utajení (TV seriál)
Levitate Me (S04E10)
Rock a My Soul (S04E04)
Dig for Fire (S04E02)
Dobrá manželka (TV seriál)
Outside The Bubble (S05E04)
Boom De Yah Da (S04E11)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Under the Big Top (S05E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Restoration (S08E18)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Firebomb (E02)
Revoluce (TV seriál)
Vzteklí psi (S01E04)
Grimm (TV seriál)
Cat and Mouse (S01E18)
Kravaťáci (TV seriál)
Zpátky do minulosti (S02E08)
Lovci zločinců (TV seriál)
Zlaté ručičky (S02E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Life We Chose (S02E15)
V utajení (TV seriál)
Suffragette City (S03E09)
The Last Thing You Should Do (S03E03)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Community (S04E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Profiling 101 (S07E22)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Neporažený (S01E09)
Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Lonely Hearts Club (S02E07)
Age of Innocence (S01E16)
V utajení (TV seriál)
Half a World Away (S02E07)
Around the Sun (S02E05)
Dobrá manželka (TV seriál)
Martha a Caitlin (S03E05)
Dva týdny života (S02E21)
Rozchod (S02E10)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Code 4 (S03E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dorado Falls (S07E03)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
What You See (S01E05)
V utajení (TV seriál)
Walter's Walk (S01E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Málem slavný (S03E07)
Dobrá manželka (TV seriál)
Opět u kormidla (S02E01)
Pochybnosti (S01E18)
Srdce (S01E17)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Rozděleni (S01E12)
Make It or Break It (TV seriál)
Party Gone Out of Bounds (S02E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Lovci lebek (S02E08)
Policajti z L. A. (TV seriál)
What Makes Sammy Run? (S02E05)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S02E09)
Nevyřízené účty (S01E09)
Ochrana svědků (TV seriál)
Let's Get It Ahn (S02E13)
Perníkový táta (TV seriál)
Černá a modrá (S02E07)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Barryho problém (S03E08)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Odplata (S05E11)
Bezmoc (S05E04)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Pozemšťané jsou zde vítáni (S02E13)
Uklízeč (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Minimální ztráta (S04E03)
Vyšší výkon (S03E15)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Penelope (S03E09)
Vystrašen k smrti (S03E03)
Lovecká sezóna (S02E21)
Pohotovost (TV seriál)
Zkouška (S14E06)
2006 Blade (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Hra o čas (S01E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dokonalá bouře (S02E03)
Půvab a zlo (S01E20)
Point Pleasant (TV seriál)
Mother's Day (E12)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Exodus: Part 2 (S03E04)
Exodus: Part 1 (S03E03)
Dr. House (TV seriál)
Výtah do života (S02E16)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vyšinutý (S01E09)
Threshold (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Revelations (S06E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Krev (S06E21)
2004 Hawaii (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Přepadení (S02E16)
Policejní odznak (TV seriál)
Posse Up (S03E06)
Třetí hlídka (TV seriál)
Spanking the Monkey (S05E19)
Sleeping Dogs Lie (S05E13)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Breakpoint (S02E12)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Let God Sort 'Em Out (S03E09)
Carnival (S03E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vrahem i obětí (S03E14)
Třetí hlídka (TV seriál)
My Opening Farewell (S05E02)
Closing In (S04E21)
10-13 (S04E16)
další epizody (4)
Pohotovost (TV seriál)
Smrt a daně jsou jistota (S10E07)
2002 For the People (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Údržba (E05)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Unforgiven (S03E18)
Thicker Than Water (S03E16)
Sex, Lies & Videotape (S03E09)
Pohotovost (TV seriál)
Zachovej se jako chlap (S09E04)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
After Time (S03E03)
Unfinished Business (S02E16)
A Rock and a Hard Place (S02E14)
Pohotovost (TV seriál)
Nikdy neříkej nikdy (S08E04)
Kapitulace (S07E12)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Run of the Mill (S02E09)
Kim's Hope Chest (S02E05)
Four Days (S02E03)
1999 Bulvár Strip (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Impulse (S01E07)
Responsible Parties (S01E05)
Pohotovost (TV seriál)
Poslední pomazání (S06E02)
Klacky a kamení (S05E17)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Maximum Bob (TV seriál)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
Roar (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Druhý nejlepší (S02E04)
Pohotovost (TV seriál)
Přátelská palba (S04E03)
Kdo se směje naposled (S03E14)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Oheň v břiše (S02E19)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Oklamaný princ (S01E04)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Choice or Chance (E09)
Eyes (E06)
Pohotovost (TV seriál)
Uzdrav, nauč, zabij (S02E03)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Dar (S01E11)
The Byrds of Paradise (TV seriál)
Země 2 (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Steroid Roy (S01E15)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
South Beach (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)