Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská si přes internet hledá chlapy akorát jí to nikdy nevyjde a tak aspoň o tom píše články do novin. Jednou si najde chlápka co si myslí, že je ten pravý a rozhodne se za ním dojet přijede tam a zjistí, že vypadá jinak než na fotce tak chce odejít, ale pak potká chlápka co vypadá jako původně ten na té fotce a chce ho sbalit mezitím se, ale vše zvrtne. Největší problém filmu je v kástingu  hlavní herečka je taková šedá myš jak se říká a ten kluk vypadá tak na 15 let a navíc se zde absolutně nehodí vypadá jak někdo kdo si odskočil ze Stiflerových party v Prci Prci Prcičkách dokonce tam i podobný kluk hrál , ale tenhle to není. Nebýt toho konce více jak 2 hvězdy bych nedal. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

klasický vánoční feel good movie s předem jasně daným průběhem i výsledkem.Není tu vlastně vůbec nic co by jakkoliv překvapilo,ale ve výsledku to vlastně nijak nevadí.Díky sympatickému obsazení Love Hard uteče jako voda a i když z toho žádná vánoční klasika nebude,na to jedno podívání nijak neurazí...60% ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemná romantika, protože nejde o klasický příběh krásné holky, co potká krásného kluka a během Vánoc se dají dohromady a navždy budou spolu. Nina Dobrev sice plní roli krásné holky, ale její protějšek Jimmy O. Yang (Space Force) rozhodně neodškrtává klasické položky. Bavil jsem, párkrát to sice zaběhlo za hranici trapnosti, ale vcelku to fungovalo a Die Hard je zcela bez pochyb Vánoční film. Pro mě silnější tři a nevadilo by mi to někdy vidět znovu. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nenáročné romantické komedie z USA to tady schytávají už léta (a stejně se na ně rozdavači odpadů, toužící po rozšíření své sbírky, dál dívají), takže mě nízké hodnocení nepřekvapuje. Tím spíš, když film kopíruje a prakticky těží z kdejakého (nejen) vánočního filmu a kromě požadavků, které s sebou nese doba, téměř nepřichází s ničím novým. Mně to, vnímám-li Love Hard jako jednorázové zpestření předvánočního období, nevadí. Kdyby ale mezi hlavní dvojicí byla špetka chemie, vůbec bych se nezlobila. Takhle je to prostě jen docela hezký film. Vánoční atmosféra ale naladěna, takže proč ne. 3,5* ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je jasné jak to dopadne, samozřejmě je jasné přes která ohraná romanticko-vánoční klišé se to bude ubírat, takže nejde o to, co se bude dít, ale jak to bude fungovat. A ono to, možná i díky absurdnosti toho jak moc k sobě ta dvojice nepasuje, docela funguje. Lehká vánoční oddychovka, která sice občas klopýtne, ale nenudí a občas pobaví nejen narážkami na vánoční klasiku. Vždyť už svým názvem odkazuje na věčný spor o nejlepší vánoční film – Love Actually nebo Die Hard? ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama