Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ovdovělý vědec dr. Steven Mills hledá radarovými paprsky mimozemské formy života. Aniž o tom ví, jeho signály jsou zachyceny na vzdálené planetě, jejíž Rada starších se rozhodne poslat na Zemi krásnou Celestu. Mimozemšťanka má kontaktovat dr. Millse a zjistit složení jím vysílaných paprsků, které mohou planetu zachránit před hrozícím zničením. Celesta, čerpající všechny informace o pozemském životě ze své encyklopedické kabelky, potká Millse na večírku. Vědec je lepou dívkou okouzlen a rozhodne se s ní oženit. Jeho třináctiletá dcera Jessie vytuší, že její nová matka není běžnou lidskou bytostí. Celesta se přizná ke svému původu i ke svému poslání na Zemi, ale trvá na tom, že její city k Millsovi jsou opravdové. Duplikace radarového vysílání zachrání vzdálenou planetu a Celesta může zůstat na Zemi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

Kaylar 

všechny recenze uživatele

V rámci mého osobního "dohánění filmových restů" došlo i na film Krásná mimozemšťanka. Ano, mám v tomto směru velké zpoždění, uznávám. Kombinace romantické komedie a sci-fi mě dlouho odrazovala, ale nakonec to bylo docela fajn, takové.. neškodné. Dana Aykroyda mám ráda a Kim Basinger je jako mimozemšťanka skutečně okouzlující. Film obsahuje několik momentů, na které se nezapomene (snídaně pro echt jedlíky, čerpání dat z mimozemské encyklopedie o Zemi, konzumace kapacity z autobaterie). Samozřejmě snímek je už trošku "zaprášený" a také trochu naivní, ale pro mě jsou to takové ty milé osmdesátky, pro které mám slabost, a proto ho hodnotím zaslouženými třemi hvězdičkami. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ta stopáž je dost přepísknutá a celé to dost kazí, protože by to jinak byla příjemná komedie. U nejedné scény jsem se kupodivu dobře bavil tak jako tak, ale je tu taky spousta míst, které jsou buď nevtipné nebo trapné nebo jenom nudné nebo prostě nijaké. Plus to přehrávání skoro všech mi tu místy taky lezlo na nervy - ačkoli Kim Basinger je celkem fajn. I tak to ale je příjemná komediální jednohubka, určitě jsem to rád viděl, ale žádné výraznější dojmy to ve mě nezanechalo a znova to vidět taky nemusím. Slabé 3* ()

Reklama

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Tvůrci hlavní pointu posadili na jednoduchém principu žena versus muž. Dosadili do hlavní role, pro někoho více pro někoho méně, krásnou ženu, do role sekundanta svobodného muže, zabalili tento princip do jednoduché sci-fi zápletky a příběh složený z řady humorných scén jdoucí jedna za druhou může začít. Některé z těchto scén jsou velmi vtipné, těm kontruje s úspěchem několik situací s opačnou kvalitou. Komedie žádným výrazným způsobem nevyčnívá z nekonečné řady titulů jemu podobných a jeden z hlavních důvodu proč si ho zejména mužská populace pamatuje, je zmíněná ženská role, kterou průměrným způsobem představuje Basingerová. Filmová realizace komedie taktéž splňuje všeobecné standarty a stejně tak i nevýrazná doprovodná hudba. Takže v celkovém obraze se film pohybuje někde těsně kolem třetí hvězdičky. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrná osmdesátková komedie, která příliš tlačí na pilu, aby se pokusila co nejvíc pobavit. Výsledek je bohužel opačný a tak se nám dostane spíše romantického rodinného filmu s mírným nádechem humoru, který ale tolik nepobaví a je lehce zapomenutelný (to je vlastně celý film). Hodnotit pak lze jedině půvab tehdy krásné Kim. 45% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"The Monchine Forty says marriage is this: he goes off to fight the Turks, and you put on a lock... Oh, yes, yes. Wrong century. Eh... marriage is this: you cook and clean and bring him martinies... Wrong again? Ridiculous... Yes. Wrong decade. Too old-fashioned. Ah, here we are, yes. The modren marriage: there are no rules or responsibilities, but if he does something wrong, you can set him on fire while he sleeps and go on a talk show, where everyone will forgive you and love you. There is only one drawback: you will have to have more sex." ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v Kalifornii. Pláž, na ktorej pristane Celeste (Kim Basinger) so svojím lietajúcim tanierom, poslúžila neskôr aj pre natáčanie seriálu Beverly Hills 90210 (od r. 1990). (m.a.t.o.)
  • Kvôli účinkovaniu v tejto snímke odmietla Kim Basinger (Celeste) možnosť zahrať si vo filme Znásilnenie (1988). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama