foto

Suzie Plakson

  • nar. 3.6.1958 (59 let)
    Buffalo, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Noční let
2001 On Edge
1997 Vrtěti psem
1994 Skandální odhalení
1991 Bingo
1989 Married to the Mob (TV film)
Nevinné lži (TV film)
1988 Krásná mimozemšťanka

TV seriály

2014 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Gerbera (S09E20)
2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Medailonek (S09E01)
Něco nového (S08E24)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Překompenzace (S08E10)
Předmanželská smlouva (S08E02)
Ochlastovlak (S07E16)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Den zoufalství (S06E16)
Ale, zlato... (S06E15)
Poslední slova (S06E14)
další epizody (4)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dětské řeči (S06E06)
Hlavou proti zdi (S05E20)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Fackodání 2: Facka vrací úder (S05E09)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Večer plný her (S01E15)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Břicho plné krocana (S01E09)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Příměří (S02E15)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Amazonky to chtějí taky (S03E01)
2000 Bette (TV seriál)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Johnny Bravo (TV seriál)
Men in Black: The Series (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Jih proti severu (S03E11)
1995 Double Rush (TV seriál)
1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál) - a.z.
Prvorozený (S07E21) - a.z.
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Love & War (TV seriál)
Dinosaurové (TV seriál)
Wesayso ví nejlíp (S02E24)
Oříšková válka - díl druhý (S02E20)
Oříšková válka - díl první (S02E19)
další epizody (4)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Jak to myslel předák Harrys (S02E13)
Svoboda se třemi dětmi (S02E09)
Torkelsons, The (TV seriál)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Opět spolu (S04E07)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Posel (S02E20)
Schizofrenik (S02E06)
1988 Annie McGuire (TV seriál)
Eisenhower & Lutz (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace