Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chraňte se před cestou do Valkenvanie. Zvláště když jste bankéř, protože soudce v tomto kdysi bohatém, ale dnes rozpadajícím se městě finančníky nenávidí a bez milosti trestá. Chris Thorne se této chyby samozřejmě dopustí při cestě do Atlantic City. Dálnice není průjezdná, takže se spolu s ambiciózní advokátkou, kterou chtěl okouzlit, a s klienty z Brazílie vydá po neznámé cestě. Udělá dopravní přestupek a stojí před soudem. Alvin Valkenheiser má pro lidi z finančního světa pouze jediný rozsudek - trest smrti. Předtím je však čeká absurdní hladomorna, připomínající gotické romány. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (47)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Divnej film. Takhle promrhat komediální talent Johna Candyho a Chevyho Chase v jednom filmu, to se jen tak nevidí. Já čekal, že to bude něco ve stylu Bláznivý dovolený, ale tohle je úplná fantasmagorie a hlavně mi to nepřipadlo vůbec vtipný. To hodnocení na imdb (3,7/10) se mi zdá trefnější, než zdejších 60%... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poněkud divná komedie ,kterou né každý pochopí a přijme . Mě osobně to trvalo taky až na náký pokus. Hodně černá komedie ,kde lidský život moc neznamená a když se ocitnete na horské dráze už se nejspíš neobjevíte. Tady září hlavně Dan Aykroyd v několika rolí. A Chevy Chase a řada jiných taky slušný. Ale je to poměrně morbiní. ()

Reklama

Joll 

všechny recenze uživatele

Naprosto nechápu strašné hodnoceni na IMBD a některé názory na tuto skvělou komedii, která je skoro jak z Burtonovy filmotéky!Výborný Chevy i Aykrod s Candym, kteří si vystřihli hnedle dvojrole.Nesmím zapomenout i Negrona který byl taky skvělý!Pro mě jedna z nej komedii 90. let která měla ale spíše patřit do 80.:)Škoda že je tolik opomíjená jak v TV tak na DVD. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Ja som mal tento film odjakživa rád a až teraz som zistil že to bol taký prepadák a klinec do rakvy kariér osemdesiatkových komikov, ktorý začali byť začiatkom 90-tych rokov beznádejne out. Väčšina ľudí ten film neznáša a pritom je to paráda, bizarne groteskná, čiernohumorná nálož kde sa Chevy Chase a Demi Moore dostanú do zaprdeného okresu Valkenvania, ovládaného šialeným a šialene prestarnutým, rozpadávajúcim sa sudcom, čo má občas miesto nosa penis a prekročenie rýchlosti trestá smrťou na horskej dráhe kombinovanej s drvičom odpadkov. Štýlové kulisy strašidelného domu plného ohlodaných ľudských kostí, večera s vláčikom a zmutovaný bratia Bobo a Lil Debil, čo vyzerajú ako tie baktérie z reklám na záchodové čističe. Veľká škoda že to Aykroydovi takým spôsobom zlomilo väz, keď si to napísal, zrežíroval a zahral dvojrolu Sudcu Alvina Valkenheisera a mutanta Boba. Mal smolu že sa mu to nepodarilo natočiť o takých 10 rokov skôr a v tom to je. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná, lehce černá komedie s Chevy Chasem, pro kterého mám prostě slabost a tak se mi tento film velice líbil. Dan Aykroyd si zde pro sebe uspořádal filmařský víceboj, když si sám napsal scénář, ujal se režie a obsadil dvě z hlavních rolí. A navíc mi Nic než trable chvilkama dokonce připomínaly Burtonovu tvorbu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Kapela, která se ve filmu objevuje, je Digital Underground. Při skladbě "Same Song" pak na pódiu sekunduje raper 2Pac. (Stanley619)
  • V drobné roli (hotelový portýr) se ve filmu párkrát mihne autor námětu, Danův mladší bratr Peter Aykroyd. (rawboy)
  • Dan Aykroyd v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama