Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (334)

Slarque 

všechny recenze uživatele

První díl přišel do našich kin nečekaně jako blesk z jasného nebe. Dvojka už má smůlu, že divák ví, do čeho jde. Je dražší, delší, profesionálnější, ale také jí chybí ta až punková energie a celkově mi přišla krotší. Takže mě nakonec vlastně nejvíc pobavila účast některých zdejších hudebníků (Gutalax, The Tap Tap). Celkově pořád dobrá komedie, i když v mnohém zamířila blíž k mainstreamu. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pohl povýšil svou Párty z pozitivu na komparativ a přesunul děj neméně šíleného pokračování do kinosálů a na pověstný Mácháč. Co se týče technického zpracování, rozhodně se na Párty Hárd dívalo o poznání lépe. Svým humorem mě dvojka oslovila o něco více než jednička, přesto ale stále nešlo o můj šálek kávy - scény z ordinace mě však pobavily, stejně tak i "potitulková" scéna. Chválím animovanou vsuvku do děje, která byla sice megabizarní, ale ve výsledku celkem účelná. Jsem zvědavý, jestli Pohl a spol. přijdou i se superlativem. ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

Ale no tak hárd no, přes hodinu to jede měkce, wanking povislýho dicka si to kompenzuje něžným oslovováním dívek a pokusy o fekální humor, který nemaj ani nápad, ani smrad... naděje, že to bude radikální vomitózní kefír a český Jackass ztroskotává na situační nedomrlosti a taky faktu, že Marty je trochu režisér po obrně. Na závěr si to celkem příjemně sedne na píštěl, Gutalax zařvou své kultovní ahoj přátelé, suché i čvachtavé gagy najednou pasují a docela to frčí, byť prvenství si z vozíčku v klidu urvou sviňáci z The Tap Tap. Čekal jsem, že to bude radikální scheisse a skutečný vyhlášení války korektnosti, ale je to spíš takový příjemný posezení s kámoši na Mácháči, na kterém si občas někdo vlhce usere do starých trenek. Nic proti, dám to rád, ale můj věnec zůstal vcelku. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Místy lehce nedomrlá, ale povětšinou hezky plnotučná zábava, která v klíčovém finálním aktu zabere naplno. Nutno uznat, že od "Obrazů starého sveta" nebylo v lokálním filmu před kamerou tolik naturalistických ksichtů a dalších částí těl, a už jen za to si "Party Harder" chválu zaslouží. V zoufalém období sucha v tradiční červnové mizérii, než se všechny kloudné filmy uráčí odbýt si premiéru ve Varech, je tohle solidně obesrané panoptikum přesně tím hrdinou, kterého si česká kina možná nezaslouží, ale rozhodně ho potřebují. Takže děkujeme a přejeme ještě více diváků než doposud, náš Hnědý řitíři. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

8/10. Jeden z mnoha důvodů proč je tento film tak úspěšný je mj. i to, že spousta lidí je už unavených z těch ubohých českých sra*ko-filmů, které bylo mj. vidět i před projekcí tohoto snímku v kině v rámci upoutávek. V naší republice se už dlouho spokojíme s Vašutem v hl. roli, ubohým scénářem, 100 product placementu, a pak si všichni v Karlových Varech plácáme po zádech jak jsme v té kinematografii světoví... NE, NEJSME. Teď už k Párty Hárder: Ve filmu je spoustu vtipných momentů, nevšedního (černého) humoru, gagy kam se podíváš, herecké výkony v pořádku, a naprostou třešničkou na dortu byla potitulková scéna s Grundzou. Oproti 1. dílu vyhlazenější, postavy mají stejné chování a celkově to do sebe zapadá. Už teď se těším až se na film podívám znovu. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (17)

  • Tvůrcům filmu hrozila pokuta od policistů, když viděli Multiplu vyzdobenou sexuálními hračkami. Tvrdili, že tyto úpravy by mohli sraženého člověka nebezpečně poranit. Štáb však vyvázl bez trestu. (Diego75)
  • Co se odměn pro přispěvatele snímku týče, sahají od drtičky na trávu přes funkční umělý penis až k požární krabičce. (rakovnik)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama