Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (334)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Trapné, křečovité, zdánlivě někonečně dlouhé a smysly otupující, vyvolávající pocity studu za všechny zúčastněné. Takové bylo pásmo asi pěti nebo šesti trailerů na nové české filmy, které nám v CC na Flóře pustili před Párty Hárder. Pak naštěstí začla tahle decentní filmová komedie. Přišlo mi to míň punkový a odvážný než první díl, ale možná už si ho jenom blbě pamatuju. Produkční zázemí se naopak trochu zlepšilo, ale pořád ne tak, abych hodnocení vytáhnul hvězdičkově výš. Chtělo by to víc zajímavých filmařských fines (jako třeba netradiční použití povědomého hudebního motivu v závěru), které by audiovizuálně podpořily tu gagama napěchovanou, ale formálně prostou komediální řachandu. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička. Téměř dvojnásobná stopáž byla využita naplno a díky několikanásobně vyššímu rozpočtu to vypadá mnohem filmověji (a celkově zábavněji). Spirit těžce hrubozrnné teen komedie (o honbě za zásuny a prožití nezapomenutelného mejdanu) pro milovníky zvrhlého černého humoru zůstal plně zachován, tentokrát je ale vyprávění promyšlenější a důmyslnější. Z Ernestova "Uheráka" se stala výborná postava (v jedničce to byla jen přicmrndávající a vcelku otravná karikatura) a jen minimum vtipů netrefilo terč. Předchozí díl hodně lavíroval mezi syrovou genialitou a amatérským humusem. Větší, profesionálnější a vytříbenější sequel i ty nejvíc over-the-top momenty p(r)odává ladněji a divácky přívětivěji. Pořád je to samozřejmě totálně dekadentní náhul, z něhož se bude lidem s "vybraným" vkusem dělat nonstop blivno, technická a řemeslná úroveň je tu ale zkrátka viditelně vyšší (což je jednoznačně plus). Vytuněná multipla, hláškující tatík-doktor a focení dickpicu rulez. Doufám, že to bude mít v kinech úspěch a že se z Řezníka časem stane spasitel současné domácí "lidové" filmové zábavy. 80 % ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ani bych nečekal, že mě tahle Řezníkova pitomost bude bavit. V podstatě je to jak Prcičky v české podobě na Mácháči. Parta kámošů tam vyrazí po maturitě s jasným cílem- zasunout. Během jejich pobytu se jim stávají různé bizarní věci. Občas už je to trochu přes čáru. Jinak je to ale docela sranda. Na české poměry je to rozhodně povedené. Různé české "celebrity" tam mají pár štěků. Taky je tam celkem dost nahoty. "Pojďte si sem zaprcat!" ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Regulérní film, žádný amatérismus. Konečně za adekvátní peníze adekvátní celovečerní film. Tohle se Řezníkovi prostě povedlo. A to neříkám jenom proto, že znám jeho předchozí filmy, ale právě proto, že je znám. Tohle je totiž za málo peněz hodně muziky. Standardní Martyho černý humor, možná lehce uvolněný oproti předchozím filmům, ale pořád řádně nekorektní v mnoha ohledech. Film, který stříká semeno humoru na zatuchlost žánru české komedie a vytírá si s ním prdel. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Méně punku, možná i méně odvahy, ale zase jednička nestihla za tak krátký čas nějak zásadně nudit, přičemž dvojka má 100 minut. A to už je prostě dost. Výsledek (znovu) rozhodně netrhá bránici, ale je poměrně přímočarý, znovu do toho naplno šlape a tvůrčí nadšení trvá. Velkorysejší pokračování už má v mnoha směrech plnohodnotnější zázemí. Pánové z jedničky (jednoho klaďase regulérně nahradilo hovado Poulíček) si tentokrát přejí zasunout u Máchova jezera. Zbytek je velmi podobný… zase spousta pološílených frků, narážek, solidních hlášek (vše samozřejmě za čárou), ale také trapnosti, křečovitosti a (vlastně i) strojenosti. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (17)

  • Záverečná epická skladba je od Hriste Bože - "REMIX MCconbyoto". (Archvile)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)
  • Jednoho z dvojice vyhazovačů ztvárnil Petr Reif, který je ve skutečnosti profesionálním policistou. (Olík)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama