Reklama

Reklama

Villa Lucia

  • Slovensko Villa Lucia
Trailer 2

Obsahy(1)

V komedii Villa Lucia se sejdou tři kámoši, které spojuje vzpomínka na jejich nejkrásnější spolužačku ze střední školy, na úchvatnou Lucii. Cyril ji vždy miloval, několikrát se kvůli ní teatrálně pokusil o sebevraždu, a právě dnes vychází z psychiatrické léčebny, aby se jí v rámci terapie za všechno omluvil. Gorazd se s ní dal mezitím dohromady, bude si ji brát a jejich vztah je přesně to, o čem se nestabilní Cyril nesmí dozvědět. Svatopluk sní o tom, že by jejich starou partu dal zase dohromady, a právě dnes má jedinečnou šanci, aby si své staré křivdy vyříkali. Sejdou se v Luciině rodném domě, ve velké staré vile nad městem, kde je ale čeká mnohem větší problém. Právě dnes se ji totiž rozhodli vyloupit dva zkorumpovaní policajti jako svou poslední fušku. Nastává noc plná zmatků, záměn, akce a zábavy. Přežijí jen ti, co drží spolu, i kdyby to bylo proti jejich vůli. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (45)

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Po skvelom a nápaditom Invalidovi tu máme opäť návrat k dramaturgickej neschopnosti, hereckej impotencii a scenáristickej tuposti. Pritom nápad bol celom svieži, aj keď nie príliš originálny, ale zábavná jednohubka sa z toho rozhodne dala urobiť. Bohužiaľ nestalo sa. Celé to pôsobí neskutočne prvoplánovo, aj keď sa scenárista tvári, že celý koncept mal v hlave premyslený už roky. V skutočnosti sa podaril akurát tak poriadny trapas a film, ktorý rozhodne zapadne prachom. Jednu hviezdu dávam za ako vždy solídneho Godlu a ako tak znesiteľnú autonaháňačku, ak to tak vôbec môžem nazvať. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Černého gagy celkom vyšli a jeho ksicht mu k skorumpovanému a večne sarkasticko-nasratému policajtovi mu proste ide. Takže tu veľký plus, za to Kubovčík tu vôbec nemal čo hľadať, on vie byť vtipný, ale tu mu to napísali dosť zle. A taká Vágnerová za to nemôže, ale na čo jej platili, keď jej rolu by zvládla i brigádnička zo samoobsluhy a možno i zadarmo, veď dokopy nebola ani 5 minút. Najhoršie boli ale počítačom akože robené nehody a autobúračky, to vyznelo vyslovene smiešne až trápne, také natočí už škôlkar na mobile s programom, čo stiahne zadarmo na store. Každopádne v druhej polovici už bolo vidieť, že dochádzajú nápady a píše sa akákoľvek absurdnosť, len aby sme mali stopáž. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Mrzí ma to, ale za mňa fakt nie. Čakal som nejakú šialenú komédiu, kde sa všetko zvrtne. Malo to obrovský potenciál, jeden šialenec, policajti/zlodeji, čierneho Zdeneka a v celku podarený príbeh na vtipy. Nekonalo sa ale nič prevratné. Vtipné to nie je ale že vôbec. Zasmial som sa presne 0 krát, maximálne som sa tak pousmial. Na konci už je to len čistý chaos (ale nie v dobrom). A tá dĺžka je tak prestrelená že až.  Viac ako 1* nemôžem dať. ()

HugoCiz 

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut jsem doufal, že uvidím novou slovenskou černou komedii, která by mohla nadchnout, a vše tomu nasvědčovalo. Bohužel, nesmyslnost děje graduje každou novou minutou a příběhu padá řetěz. Se sebezapřením jsem dokoukal a doufal, že se vše vrátí do úvodní dynamiky, ale bohužel jsem se nedočkal. S tak hloupým scénářem se dobrý film prostě  natočit nedá. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento film nebol nejak veľkou katastrofou v rámci žánru, ba dokonca mal zaujímavý potenciál, ktorý ale "zatĺkol" mizerný scenár a režijné prevedenie. Dalo sa z toho vyžmýkať podstatne viac a vytvoriť funkčnú bizarnú komédiu, žiaľ nevydalo. Až na dve-tri ozaj vtipné situácie som sa poväčšinu nudil. 45 % ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film sa odohráva aj nakrúcal v Bratislave, avšak vila samotná sa nachádza v Brne. (iMbUS)

Reklama

Reklama