Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Soukromá vyšetřovatelka tvrdí, že je silně paranoidní. Nastoupí proto do psychiatrické léčebny, aby tam přišla na kloub záhadné smrti jednoho pacienta. (Netflix)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (145)

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Ne, nebudete si jistí až do samotného závěru a nudit se navzdory hrozivé stopáži naštěstí nebudete. Ve vašich nekonečných pochybách vás bude utvrzovat především pohled do nečitelných očí atraktivní Bárbary Lennie v hlavní roli. Pokud tedy nedáte dopustit na šokující twisty a nevadí vám trochu překombinovaná zápletka, nechte si chutnat. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl na mne krapet nudnější. Ale po oné rozjezdové, odhadem půlhodince, se to začne hezky zamotávat a kupit na sebe motivy a spiklenecké teorie. Ačkoli uhodnout pachatele mordu nebylo nikterak složité, stejně režisér dostane diváka do stavu, kdy si úplně nemůže být jist ničím. Povedené. 75% (viděl jsem: 1x cz) ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Zase jedna kvalitní španělská mysteriózní bomba s možná trochu ohraným prostředím psychiatrické léčebny. Scénář architektonicky zapadá to skládanky, kterou divák dostává zpětně s přeházenou chronologií. Možná trochu moc plot twistů včetně rádo by grandiózního finále trochu ubírají na kráse. Ale i tak. Patří tam, nebo nepatří? Kdo je tu oběť a kdo blázen? ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tvůrce Oriol Paulo mě baví, vše, co jsem od něj viděla, mi sedlo a i tentokrát to klaplo, opět předhodil filmové puzzle divákovi a poskládej si to sám, človíčku.. Hlavní postavou je sympatická žena, která pracuje jako soukromý detektiv a nechává se dobrovolně zavřít na psychiatrickou kliniku, aby vyšetřila podivné úmrtí jednoho pacienta, jehož otec nevěří, že jde o sebevraždu.. Bárbara Lennie to zvládla na výbornou, natočené je to pěkně, příběh zajímavý i napínavý.. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Pozor, bojlerový poplach! Cesty některých pohádkových postav mohou být nevyzpytatelné, avšak cesty dříve tak nevyzpytatelného Pavlíka začínají být satanžel čím dál víc vyzpytatelnější. A tak po plnotučných, originálních a překvapivých Tělu a Nehodě si to nejprve unyle přišoural s klišovitě rodinněhovnotnou uspávačkou hadů Během bouře, aby nyní důkladně pochcal má vysoká očekávání plytkou, docela nudnou a stokrát omletou šestákovou historkou o tom, jestli někomu jebe nebo nejebe, jejíž jediným a vcelku laciným přeqapením je vydávání budoucích záblesků za zpětné záblesky, přičemž za logiku děje a některých rádoby zvratů, či spíše zvratků, by Aristoteles dozajista Pavlíkovi narval srolovaný scénář do některého z hodně bolestivých otvorů. Nasraně druhé je to vcelku hezky natočeno, solidně zahráno a Barbora Leninová je i jako blondýna solidně šťouchatelná MILFka, tudíž v té záplavě totálně vypatlaných, manipulativních a účelově multikulturně přiteplených svinstev Netflusu a Pizdyho je to pořád poměrně osvěžující jednooký král, který si s odřeným žaludem zasouložil hodně hnusnou trojku. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Film se odehrává v 70. letech 20. století. Tedy v době, kdy zemřel španělský autoritativní vůdce Francisco Franco, jehož titul zněl „Vůdce Španělska z Boží milosti“. Ve Španělsku se v té době prováděly rozsáhlé reformy, včetně reformy péče o duševně nemocné, kterou můžeme ve filmu vidět. Název filmu částečně odkazuje na titul zesnulé hlavy státu. (Viacslav)
  • Film se natáčel v Barceloně, Tarragoně a Terrasse. K vytvoření přesvědčivě děsivého blázince byla využita stará budova Tabacalery v Tarragoně a bývalá automobilka Mercedes v Barceloně. (GASTON73)

Reklama

Reklama