Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželský pár si pořídí vysněný dům. Po tragickém vloupání se ale otřesená žena pustí do pátrání a zjistí, že skutečné nebezpečí teprve přichází. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Shlédnout to sice šlo a určitě to nebylo úplně špatné, ale něco podobného už tu zkrátka bylo snad stokrát!.  Jde tedy o zcela průměrný film z Netflixu, který se ani nesnaží něčím odlišit a diváka překvapit nebo šokovat. Tajemný dům, divný majetnický manžel a pohřešovaná osoba. Námět i chování hlavních postav byl jako přes kopírák a já tak identifikoval pravého záporáka zhruba po pěti minutách. Původně jsem chtěl dát tři hěvzdy, ale změnil jsem názor. 51% ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Strukturu příběhu asi každý čekal, jelikož obdobné počiny jdou najít na Netflixu skoro pořád. Proto jsem čekal, že dostaneme něco, čím se film od ostatních lehce odliší. Žel, nedostali jsme. Kvalitu trochu tahá nahoru Freida Pinto, ale tu obecně beru jako méně kvalitnější herečku, takže je to vlastně těžko soudit. Hodně tomu ubližuje nelogické chování postav, které je uměle vytvořené tak, aby divák cítil napětí (které upřímně stejně moc necítí), ale je v tom vidět tak nerealičnost. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Miestami celkom zaujímavé, občas trošku strhujúce a napínavé, ale nikdy to neupúta pozornosť diváka až do konca. Zaujímavejšie scény sa striedajú s tými nudnými, príbeh nie je vyložene zlý, vysnený dom manželov zaujímavý, ale chýba tomu lepšie podanie, ktoré by dokázalo zaujať na dlhší čas a nie iba na pár scén. Ako jednohúbka na vyplnenie času nie je zlé. 50% - 2* ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ok, nedostali sme žiaden zázrak, odhalenie hlavného záporáka trvalo v podstate asi tak prvých pár minút, ale... ALE na to, že to bolo od Netflixu, tak jednak slušná kvalita spracovania, to je už ich štandard, bohuvďaka aspoň zaň a druhé veľké ALE, nedostali sme žiadne LGBT, etnické a iné stupidity. Škoda len toho, že to bolo celé o náznakoch, taký "vyvražďováčik" na pozadí samozrejme by tomu sedel viac. ()

johnnie78 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem thriller a dostal stupidní nudnou telenovelu s jakýmsi krimi obsahem, naprosto debilním scénářem a dialogy jak z pornofilmu, kde je od začátku jasné, že ona je hysterická pí*a a on minimálně masový vrah v přestrojení za hodného ňoumu. Závěr, kde to je klišé na klišé, to opravdu nezachrání. Přehlídka ztraceného času. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen v Albuquerque v Novém Mexiku. (SONY_)

Reklama

Reklama