Reklama

Reklama

Všechno nebo nic: Arsenal

(seriál)
  • Velká Británie All or Nothing: Arsenal
Trailer
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2022, 6 h 31 min (Minutáž: 36–53 min)

Epizody(8)

Všechno nebo nic: Arsenal sleduje jednu nezapomenutelnou sezónu ikonického fotbalového klubu. Fanoušci se vrací na stadiony a manažer Arsenalu Mikel Arteta i jeho tým jsou pod tlakem, aby zopakovali své úspěchy a vrátili se do Evropy. Seriál nás zavede do zákulisí klubu a ukáže bídu i lesk života na hřišti i mimo něj. Tohle je fotbal ve své nejryzejší formě: syrový, napínavý a plný zanícení. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to o něco víc než minisérie od rivalů z Tottenhamu, hlavně proto, že Arsenal ačkoliv to není moc sympaticky složený tým, tak má zvučnější jména než právě Tottenham, u kterého to držel především jen Mourinho, respektive Kane se Sonem. Tady potěší především Arteta, naopak u Xhaky se potvrdilo, že to je typický bezmozek jehož povídání je fakt za trest. A dle mého bude Arsenal těžit z mladého poskládaného kádru do budoucna, co už ukazuje v momentálně probíhající sezóně, kde jsou první. Z technického hlediska nemám, co bych vytknul, i tenhle All or Nothing si drží úroveň. /80%/ ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanda Arsenalu, který tomu týmu fandí opravdu ale opravdu dlouho si tuto sezónu moc dobře pamatuji, ten začátek byl absolutně tragický a snad nejhorší start Arsenalu za posledních 30 let. Klub se ale zvedl a nakonec to bylo o dva body. Celá série je pěkně udělaná. Ano, těch proslovů je tam možná moc ale takový už Arteta je. Celou řadu hodnotím velmi kladně. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po sérii o Man City, ktorá bola famózna, som mal trochu obavy “ihneď” siahnuť aj na túto o Arsenale a tak som si nechal taký “menší”, časový odstup. No a skutočne sa niet čoho obávať. Je to priamo z kuchyne solídna dokumentaričina v hlavnej úlohe s trénerom, ktorý presne ako som si myslel, naplní všetky predpoklady extrémne kvalitného trénera. Arteta je skrátka “nový” Guardiola s podobnou, hernou identitou, no zato s ďaleka menším rozpočtom dokáže urobiť prácu, na ktorú by 99% trénerov nemalo gule. Veľmi mu fandím. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Zpracování je klasicky výborné. Arsenal mi sympatický není. Arteta ale dělá skvělou práci (ještě aby ne, když dělal asistenta Pepovi:). Já mám rád ale jiné typy trenérů. Bavím se, když si představím jeho spoluhráče Rosického. Boha, to je ale funkcionářský nývlt:) Level v UK je prostě úplně jinde. Zhlédnuto za 2 dny. ()

Matyeos 

všechny recenze uživatele

Vidíme jednotlivé charaktery hráčů, jejich reakce a potenciální role v týmu. V dokumentu je poměrně dobře osvětlená kauza s Aubameyangem nebo dění okolo Xhakovy x-té červené karty. Jako transmitér atmosféry a energie dokument funguje skvěle. Mimo to je však hodně repetitivní a pohybuje se na ose zápas – proslov – zápas – proslov. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama