Reklama

Reklama

Warning

  • USA Warning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hledání smyslu života prostřednictvím krátkých, místy propojených příběhů zasazených do blízké budoucnosti. (cerdax2)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

prazvláštní mišmaš skoro sci-fi příběhů,který se odehrává v blízké budoucnosti (nicméně to zjistíme hlavně díky tomu že je tu zmíněn covid28) a většinou moc dobře nefunguje.Jsou tu sice zábavné lehce bizarní vložky typu Siri boha,který vás hlídá na každém kroku a staromódní modlení proti němu nemá šanci,ale zbytek je takový béčkově tuctový.Přitom nápady tvůrcům úplně nechybí.Ohledně návaznosti jednotlivých příběhů bych se asi hádal,protože mi přišlo,že tu nenavazuje nic na nic.Ale možná sem jen nedával pozor...40% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemné rozjímání o životě, iluzích, vesmíru a věčném koloběhu, který možná až tak věčný být nemusí. Proč být nesmrtelný? Protože čas se stane vzácným. Je chytrý nápad usadit se v jiném těle? A co když vaše kroky řídí všudypřítomný Bůh, co vás kromě toho bombarduje reklamami, které nelze vypnout! Tedy snad ještě horší než Orwellův dystopický svět. a Pokud uvidíte blikat hvězdy, pak vězte, že momentálně jen někdo mění žárovky. Pěkný vizuál, solidní hudba, tedy mejdan byl chvílemi až uhrančivý, a roboti jako živí! ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Po tom ako som "Warning" dopozeral mi je už úplne jasné, prečo si film odniesol od mnohých toľko kritiky. Zaslúženej? Určite. Toto je pre mňa film, ktorý strieľa hrach na stenu, má niekoľko skvelých nápadov, no na to aby sa uchytili je ich treba lepšie dopracovať. Film je neskutočne rozutekaný, skáče z príbehu do príbehu... k niektorým sa už potom ani nevráti a výsledný pocit asi z každého je, že by z toho mohli urobiť niečo samostatné, alebo dať tomu trošku väčšiu hĺbku a viac sa venovať jednotlivým pointám. No príbeh nevie čo má robiť so sebou a potom sa to celé iba rozpadne do obrovského gulášu momentiek, ktoré vo výsledku neostanú v pamäti. Na každý ten nápad by sa dal spraviť samostatný film a verím, že by mohol byť dobrý. No dokopy to pôsobí len ako mix nápadov rôznych ľudí, ktoré sa vo výsledku nespojili do uspokojivého filmu. Takže nie. Neodporúčam. Hodnotenie: D+ ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele

Sada kratkych sci-fi vice ci mene protkanych pribehu zasazenych do blizke budoucnosti. Nektere jsou vtipne, jine bizarni, ale vetsina prinuti k zamysleni kam spejeme. Film pusobi spise festivalovym dojmem (dovedl bych si ho predstavit promitany v ramci FutureGate) nez beznou, byt nizkorozpoctovou, produkci. ()

Awer 

všechny recenze uživatele

Vnucuje se mi srovnání se dvěma seriály: Black mirror a Tales from the loop. Ani jeden nemám moc rád. A tenhle film z mého pohledu řeší drtivou většinu faktorů, které mě k tomu vedou. BM typicky nastavuje situace velmi konkrétně a velmi extrémně, TFL zase velmi abstraktně a symbolicky. Odpovědi BM postrádají typicky jakoukoli překvapivost, TFL zase zůstává pohlcené svou estetikou, která jakákoli možná morální sdělení má tendenci přebíjet. BM i TFL za mě jako seriály nefungují: stopáž je utopená ve středu mezi skutečně sofistikovaným rozpracováním témat jednotlivých dílů a rezignací do úrovně pouhých nakousnutí. Tohle je přesně to, co mi Warning poskytl. Dává to smysl, seroš se stopáží z fleku 20+ hodin by nebyl koukatelný ani moc realizovatelný. Takže minimalism it is. A k tomu ona zkrocená fantazie scénáře. Estetika ano, ale ne pouhá póza. Rizika vývoje ano, ale ne podaná se směšným fatalismem BM. Pořád nemůžu říct, že by pro mě Warning byl strhující a převratný. Nicméně je to krok správným směrem. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama