Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Na místě brutální vraždy se najde figurka z kaštanů a na základě téhle stopy pak dvojice detektivů pátrá po vrahovi, který má prsty ve zmizení dcery známé političky. (Netflix)

Recenze uživatele klukluka k tomuto seriálu (2)

Kaštánek (2021) 

Viděl bych to tak, že se zloduch mimo záběr vysmýknul z té větve, na kterou se nabodnul, kolem stromu sebral pár žaludů a ve druhé sérii nám ještě pořádně zatopí. Myslet si, že takhle komplexního vrahouna zprovodí ze světa kus klacku, je po tom všem, co nám předvedl, čirý bláznovství. Jinak to padlo na celkem sympatickou figuru, viděl jsem to na adoptivního tátu Aksela, na manžela paní ministryně, na spolužačku malé Kristine- všichni tady vypadali nanejvýš podezřele. A ejhle… Teď bych si dal pro změnu něco realistickýho, kouknu, čím mě podaruje Disney Channel. ()

Epizoda 2 (2021) (E02) 

Největší úchyláci jsou scénáristé severských detektivek. Kdyby se jim podobali skuteční vrazi, tak se budeme bát vylézt na ulici. Takhle jsme v nejhorším “jen” mrtví, s tímhle už si ale film nebo televize dávno nevystačí. A tak mám ze vší té hrůzy kaštánek na prdýlce. Zatím je to vážně solidní, což mě pochopitelně těší, ale vlastně ani moc nepřekvapuje. Tak snad to vydrží. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama