Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Na místě brutální vraždy se najde figurka z kaštanů a na základě téhle stopy pak dvojice detektivů pátrá po vrahovi, který má prsty ve zmizení dcery známé političky. (Netflix)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (7)

Kaštánek (2021) 

Vlastně jsem se bavila. Je to dobře natočené. Vlastně i dobře zahrané s výběrem sympatického obsazení. Ano, možná trochu předvídatelné, ale zabaví to. ()

Epizoda 1 (2021) (E01) 

Na začátek jeden fakt: zaujala mě anotace, ale nesedl mi styl předlohy, takže jsem nedočetla... Úvodní epizoda je skvělá a hlavně dobře natočená. Brutální vražda ženy vede ke zjištění něčeho, co nedává smysl. A kaštánek vše pozoruje z dálky. První díl měl všechno, co mít měl. Dobře obsazeno, zahráno a má to hlavu a patu. Zatím dobré  :) ()

Epizoda 2 (2021) (E02) 

Další vražda, další kaštánek, další spojitost. Opět skvělá atmosféra a na konci poměrně napínavé. Super  :) ()

Epizoda 3 (2021) (E03) 

Konečně se nám vyloupla možná spojitost obětí. Jenom i přes tu dobrou atmosféru, je mi jasný, že to tam musí být, ale prostě to jak to dopadlo s případnou další obětí, muselo bejt jasný snad každýmu. Teda kromě policajtů, no... ()

Epizoda 4 (2021) (E04) 

Upřímně? Pokud jste už někdy četli nebo viděli nějakou detektivku, je pro vás tenhle díl naprosto zbytečný, protože je vám naprosto jasný, že koupou na špatným místě... ()

Epizoda 5 (2021) (E05) 

Bez vykecání, kdo je vrah, musím říct, že jsem si připadala trochu ochuzená, protože to působí jako "jasně, že nikoho nenapadlo, kdo to je, protože jsme tak dobrý, že jste to nepoznali", aby to dávalo smysl. Mě to taky dávalo smysl. Ale jsem už unavená ze šablony, kterou autoři používají, protože tohle je za mě až moc častý. To, kdo je vrah...ale bylo to natočený dobře, takže za mě ok :) ()

Epizoda 6 (2021) (E06) 

Jelikož je finále a celkové finální zúčtování s vrahem roztažené na celou epizodu, působí to trochu nuceně. A bohužel v určitých momentech ne moc logicky. Ale chápu, mělo to být akční. Tak bylo. Jenom za mě spatné proporce obsahu dílu :( ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama