Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Na místě brutální vraždy se najde figurka z kaštanů a na základě téhle stopy pak dvojice detektivů pátrá po vrahovi, který má prsty ve zmizení dcery známé političky. (Netflix)

Recenze uživatele Metuje k tomuto seriálu (7)

Kaštánek (2021) 

Jednoznačně overrated. Už ani nevím, kdo mi o Kaštánkovi jako první říkal, ale pamatuju si, že na seriál pěl chválu. Na začátku jsem měl problém s originálním zněním, to si ale po chvíli sedlo. Hlavní hrdinové byli sympatičtí, naprosto nepochopitelně je srážely orgie scénáristů. ()

Epizoda 1 (2021) (E01) 

Začátek nic moc, jinak v pohodě. Kdyby tam nebyly tak obvious náznaky a zoomy na "plot twist" věci, tak by to bylo za 4. ()

Epizoda 2 (2021) (E02) 

Nic extra. ()

Epizoda 3 (2021) (E03) 

Po téměř třech hodinách dostáváme první napětí, přesto, jak je celý příběh zatím strašně klišeovitý jsem byl na chvíli opravdu napnutý. Neschopnost policie je samozřejmě otřesná, doufejme, že to byl pouze chvilkový záchvěv, to hodnocení někde seriál nabrat musel. ()

Epizoda 4 (2021) (E04) 

Tak k tomu snad už není co říct. Jediná dobrá strana seriálu je nezvyklý důraz na rodičovství. Stupidita policejního oddělení pod velením knírače nabývá neobvyklých mezí. ()

Epizoda 5 (2021) (E05) 

Autoři o poznání zvýšili napětí, přestali dělat z dásnké policie úplné dementy a výsledkem je tak zatím nejlepší díl seriálu. Snad si tohle tempo udrží i do toho posledního. ()

Epizoda 6 (2021) (E06) 

Konec průměrný, všechno průměrné. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama