Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do hospody přichází štáb natáčet reklamu. Novák má v plánu odejít, ale když mu Dušek vysvětlí, že se jedná o reklamu na pivo, rád zůstává. Herec hrající výčepního neumí natočit pivo, proto se této role ujímá sám Dušek. Podle výpočtů režiséra musí host půllitr vypít za 6 sekund, to druhý herec ani náhodou nedokáže. Role se proto ujímá Babula, vyhecovaný Novákem. Ale i tento pokus ztroskotá, tentokrát na Tomášově neschopnosti zapamatovat si text. Role se proto ujímá jeden z hostů a pivo do sebe kopne takovou rychlostí, že kamera nestíhá. Natáčení pokračuje a štamgasti zvou hosta mezi sebe a snaží se uhodnout jeho povolání. To je však nečekaně šokující. (TV Nova)

(více)

Recenze (13)

walkingdead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná vůbec nejlepší díl. Je zajímavý, kolik známých herců tehdy dokázala nova zaplatit i do malých epizodních rolí. Do tohohle dílu možná dělali i nábor v dabingovém studiu, kde byli Přeučil, Prachař i Oliva jako doma. Jeden z největších profíků přes alkohol mezi českými herci Jiří Wimmer tady musel "předstírat", že mu to zase tolik nejde, Babula to svými komentáři a neschopností zapamatovat si text o třech slovech zabil. Matásek byl pak dobrá tečka na konec, i když ta následná "debata" o protialkoholickém magazínu působila už zbytečně, jako kdyby jen potřebovali dorazit naplánovanou minutáž. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších dílů, kde jsou Wimmer i Šíp naprosto dokonalí a Matásek na závěr převede profíka. Jen jsem nějak nepochopil to nastavování kaše Protialkoholním obzorem. "Chmelomok, božský lok" si pamatuju už léta letoucí. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi vážně nejlepší a nejznámější díl celého seriálu. Jak bylo psáno v předchozích komentářích, když nemůžete do hospody, Hospoda přijde k vám. "Chmelomok...mořský...." "Já jsem topič." "Ale má taky papíry na válec! Pročs' to neřek'?"5/5 ()

Zajímavosti (2)

  • Jednu z rolí zde ztvárnil i Jiří Wimmer, který se představil v roli reklamového herce, který má na ex vypít pivo. Tato role byla pro něj docela příhodná, protože po celou dobu své bohaté herecké kariéry měl časté problémy s alkoholem. (majky19)

Reklama

Reklama