Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuchař Kachna je na vojenském cvičení a štamgasti se ptají, kdo bude vařit. Výčepní Dušek má domluveného Špičáka a ten opravdu nastoupí. Není to ale dobrý kuchař, a tak jsou všichni rozhořčení, ale Dušek ho omlouvá. Nakoupí neuvěřitelné množství jídla a na tabuli je plno skvělých pochoutek až na to, že polovina z nich je fikce. Množí se stížnosti hostů, a když advokát Vladimír zváží řízek, který je opravdu podměrečný, dává Špičák výpověď a odchází. Naštěstí zakročí pes Pajda, který očuchává jeho tašku. Novák do ní sáhne a vytáhne proviant nejméně na týden. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

Stocki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Krucifix, himl hergot, do prdele, který prase to kafe vařilo!!! Ale pane profesore, to jsou výrazy." Za mě jeden z nejlepších dílů tohoto seriálu, který je napěchován hláškami. „S jednou brusinkou!" :D ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Nejjistější je kohoutí vývar - teplá voda z kohoutku. Prolije se pánví, aby chytla mastný voka"  • ,,No tak jsem se splet', no!"• ,,Dáme mu Jana Nepomuckýho. Na to musí být dva, jeden drží hlavu a druhý splachuje." ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat enfant terrible podrazáckého kuchaře Špičáka v podání Vlastimila Zavřela. A že ten je vážně nepříjemný, až připomíná personál kdejaké hospody v centru Prahy. Ale jinak nic moc, všichni víme, že je podrazák, jen Dušek se ho kdoví proč snaží obhajovat, i ta Mařka ví svoje, a později pan domácí se snaží vetřít do přízně. Takže jen čekáme, až tihle dva přijdou na svůj omyl - a Pajda vyčenichá maso. ()

Zajímavosti (2)

  • Když hostinský Dušek (Petr Nárožný) předává panu domácímu (Václav Knop) adresu na vojenský útvar, kde je Kachna (Josef Dvořák) na vojenském cvičení, adresu přečte jako „VÚ 6155 Vyškov“. U takového útvaru ale nemohl Kachna vykonávat vojenské cvičení – číslo totiž patřilo 64. skupině radiolokačního průzkumu a uvědomování s dislokací ve slovenském Zvoleně. V roce 1997, kdy se díl odehrává a kdy je Československo již čtyři roky rozděleno, tedy Kachna u této jednotky cvičit nemohl (natož pak ve Vyškově). (azcr)
  • Když Vladimír Zatloukal (Jan Kanyza) reklamuje řízek a kuchař říká, že je řízek dobře naklepaný, mihne se nad nimi mikrofon. (johnnymay)

Reklama

Reklama