Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuchař Kachna je na vojenském cvičení a štamgasti se ptají, kdo bude vařit. Výčepní Dušek má domluveného Špičáka a ten opravdu nastoupí. Není to ale dobrý kuchař, a tak jsou všichni rozhořčení, ale Dušek ho omlouvá. Nakoupí neuvěřitelné množství jídla a na tabuli je plno skvělých pochoutek až na to, že polovina z nich je fikce. Množí se stížnosti hostů, a když advokát Vladimír zváží řízek, který je opravdu podměrečný, dává Špičák výpověď a odchází. Naštěstí zakročí pes Pajda, který očuchává jeho tašku. Novák do ní sáhne a vytáhne proviant nejméně na týden. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat enfant terrible podrazáckého kuchaře Špičáka v podání Vlastimila Zavřela. A že ten je vážně nepříjemný, až připomíná personál kdejaké hospody v centru Prahy. Ale jinak nic moc, všichni víme, že je podrazák, jen Dušek se ho kdoví proč snaží obhajovat, i ta Mařka ví svoje, a později pan domácí se snaží vetřít do přízně. Takže jen čekáme, až tihle dva přijdou na svůj omyl - a Pajda vyčenichá maso. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Krucifix, himl hergot, do prdele, který prase to kafe vařilo!!! Ale pane profesore, to jsou výrazy." Za mě jeden z nejlepších dílů tohoto seriálu, který je napěchován hláškami. „S jednou brusinkou!" :D ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Nejjistější je kohoutí vývar - teplá voda z kohoutku. Prolije se pánví, aby chytla mastný voka"  • ,,No tak jsem se splet', no!"• ,,Dáme mu Jana Nepomuckýho. Na to musí být dva, jeden drží hlavu a druhý splachuje." ()

Reklama

Reklama