Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuchař Kachna píše na tabuli jídla pro dnešní den. Nešikovně napíše vdolky a výčepní Dušek to pokládá za opravdové čolky a šílí, že Kachna chce smažit čolky, a pije panák za panákem. Chce prohlásit Kachnu za nesvéprávného a za vyšetření nabídne doktoru Práškovi týden konzumace zdarma. Kachna je zdráv, a tak to Dušek zkouší přes advokáta. To už Kachna přináší dozlatova upečené vdolky, na kterých si všichni pochutnají. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

PanZahadnyCZ 

všechny recenze uživatele

S postupem času, tak jak moudřím, zraju, ba i trochu senilním, konečně začínám chápat, že tohle je absolutně nejlepší díl. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Copak o to, Nárožný na konci toho opilce vystřihl na jedničku, ale nějak se nemohu přenést přes debilitu zápletky, kdy Nárožný najednou neumí číst a pak tam šílí kvůli ne zrovna nejlépe napsanému (ale přesto čitelnému) slovu vdolky, ani ho nenapadne do tý kuchyně zajít a třeba se podívat, jenže pak by tuhle zápletku nemohli natáhnout na požadovanou půlhodinku. Mimochodem zajímalo by mě, zda Goliáš a Prášek taky najednou neuměli číst, nebo si dělali z Duška srandu.... Nevím, jestli jde o nejslabší epizodu celého seriálu, ale mezi ty slabé rozhodně patří.... ()

Reklama

Reklama